Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Yπερπρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπαρτσελόνα


Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το 4ο ευρωπαικό Σούπερ Καπ νικώντας την Πόρτο με 2-0 στον τελικό που έγινε στο Μονακό.
Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 37 από τον Μέσι που εκμεταλλεύτηκε τρομερό λάθος του Γκουαρίν, που γύρισε την μπάλα προς τα πίσω, και έκανε το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε η Πόρτο,έκανε φάσεις και απείλησε.Στο 66 η Μπαρτσελόνα πέτυχε γκολ με τον Μέσι αλλά ο επόπτης είχε ήδη υποδείξει οφσάιντ.Στο 74 μεγάλη ευκαιρία για την Πόρτο να ισοφαρίσει
, ο Μαστσεράνο γύρισε με το κεφάλι στον Βαλντές, εκείνος είχε βγει μακριά από την εστία του αλλά ο Αμπιντάλ πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.Στο 86 η Πόρτο μένει με 10 μετά την αποβολή του Ρολάντο.
Το 2-0 γίνεται στο 87 από τον Φάμπρεγας ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 80 στη θέση του Πέδρο.
Ο Μέσι έβγαλε φοβερή σκαφτή ασίστ στον Φάμπρεγκας, ο οποίος ακολουθεί τη φάση, μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή και κάνει το 2-0!
Στο 90 μένει με 9 η Πόρτο καθώς αποβάλλεται και ο Γκουαρίν.
Έτσι η Μπαρτσελόνα πριν ακόμα ξεκινήσει το ισπανικό πρωτάθλημα κατέκτησε το 2ο φετινό τίτλο μετά την κατάκτηση του ισπανικού σούπερ καπ πριν απο λίγες μέρες.



Δεν υπάρχουν σχόλια: