Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Εκεί... είναι Ευρώπη!


Με πενταετή αποκλεισμό τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση και φυσικά δεν θα αντιμετωπίσει την Παρί ΣΖ. "Αδιανόητο, τρομερό" είπε ο δικηγόρος του Βόλου που καταθέτει έφεση στο CAS!

Άλλο ΟΥΕΦΑ, άλλο ΕΠΟ! Κι αυτό με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο φάνηκε μέσα σε ένα απόγευμα με διαφορά λίγων ωρών! Την ώρα που η Ελληνική Ομοσπονδία κρατούσε στην κατηγορία τον Ολυμπιακό Βόλου η Πειθαρχικής Επιτροπής της ΟΥΕΦΑ επέβαλλε στους Θεσσαλούς πενταετή αποκλεισμό! Κάτι που φυσικά σημαίνει ότι το... όνειρο για αγώνα κόντρα στην Παρί παραμένει όνειρο για τους φίλους της ομάδας!

Στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία πήραν την απόφαση αφού έμαθαν την απόφαση από την Ελλάδα για παραμονή της θεσσαλικής ομάδας στην Σούπερ Λίγκα! Όμως από την στιγμή που επιβλήθηκε το -10 στους βαθμούς η ΟΥΕΦΑ έκρινε πως υπάρχει ενοχή και γι' αυτό απέβαλλε τον Ολυμπιακό Βόλου από τις ευρωδιοργανώσεις!

Αναλύοντας την τιμωρία που επιβλήθηκε αξίζει να σημειωθεί πως αν μέσα σε αυτή την πενταετία ο Βόλος εξασφαλίσει μία, δύο ή τρεις φορές την έξοδό του στην Ευρώπη μέσω των ελληνικών διοργανώσεων, δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, αλλά αν τα καταφέρει τέταρτη ή πέμπτη χρονιά μέσα στην πενταετία, θα μπορεί να λάβει κανονικά μέρος.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: