Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Άστεγο τηλεοπτικά το φιλικό της Εθνικής


Ναυάγησε η συμφωνία του ΟΤΕ με τους Βόσνιους για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του φιλικού της Εθνικής Ελλάδας που θα γίνει σήμερα το βράδυ στις 22.00.

Το Βοσνία-Ελλάδα όλα έδειχναν πως θα το δείξει το Conn-X TV Sport, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις των διοργανωτών του φιλικού την τελευταία στιγμή είχαν σαν αποτέλεσμα να μην προχωρήσει το deal.

Και τώρα τι; Το φιλικό θα γίνει σε λιγότερο από 24 ώρες και ουδείς ξέρει αν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Η ΕΡΤ και η Nova φαίνονται, πλέον, οι μοναδικές εναλλακτικές (και πιθανότερες) λύσεις για τα τηλεοπτικά του φιλικού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Θυμίζουμε πως ένα φιλικό που είχε δώσει η Ελλάδα στις ΗΠΑ, κόντρα στον Ισημερινό, πριν από δύο μήνες μεταδόθηκε τελευταία στιγμή απ' την δημόσια τηλεόραση (με τα γνωστά προβλήματα που υπήρξαν).

Μέχρι αυτή τη στιγμή (03.00) στις επίσημες ιστοσελίδες τους ούτε η ΕΡΤ ούτε η NOVA συμπεριλαμβάνουν στο ημερήσιο πρόγραμμα τους τον αγώνα.Ίδωμεν τις επόμενες ώρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: