Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Γελάει ο κόσμος!!


Αυτό κι αν... δεν ξανάγινε! Η ΕΕΑ έβαζε μπλόκο στην έναρξη, αλλά η Super League το προσπέρασε με νέα απόφαση-έκτρωμα. Προκηρύσσει πρωτάθλημα 14 ομάδων για την πρεμιέρα και 16 για τις επόμενες!!!

Το stop της Επιτροπής

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έβγαλε απόφαση σήμερα για να δώσει άδεια συμμετοχής σε Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας και τη μετέθεσε για την ερχόμενη εβδομάδα. Ετσι ουσιαστικά έβαλε μπλόκο στην έναρξη του πρωταθλήματος καθώς το καταστατικό της Σούπερ Λίγκας αναφέρει ότι πρέπει να υπογράψουν την προκήρυξη 16 ομάδες.

Με τη μορφή που θα είχε η πρεμιέρα, θα ήταν γνωστές οι 14 ομάδες και οι άλλες δύο, που θα πάρουν τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου και της
Καβάλς θα ήταν άγνωστες μέχρι να τελεσιδικήσουν όλες οι προσφυγές και οι ενστάσεις. Ετσι βάσει του καταστατικού, από τη στιγμή που δεν είναι υπογεγραμμένη η προκύρηξη της Σούπερ Λίγκας, τότε δεν θα μπορούσε να γίνει η σέντρα.

Πάντως, με το «μπλόκο» της ΕΕΑ η Σούπερ Λίγκα δεν θα χρειαζόταν να πληρώσει την ρήτρα στην Nova γιατί η απόφαση δεν είναι της Σούπερ Λίγκα ή άλλου ποδοσφαιρικού οργάνου αλλά ενός κυβερνητικού οργάνου. Συγκεκριμένα, στην σύμβαση με την Nova αναφέρεται πως αν οι αγώνες Αυγούστου δεν γίνουν λόγω ανωτέρας βίας τότε η Σούπερ Λίγκα δεν είναι αναγκασμένη να πληρώσει την ρήτρα.

Σύμφωνα με την σύμβαση, ανωτέρα βία θεωρείται: "Κάθε γεγονός το οποίο δεν μπορεί να προβλεφθεί ή αποφευχθεί οποιαδήποτε προσπάθεια και εάν καταβληθεί από τη συμβαλλόμενη στην οποία αφορά. Ενδεικτικά και μόνο αναφέρονται ως γεγονότα ανώτερης βίας οι θεομηνίες, ο πόλεμος και συναφείς καταστάσεις, τρομοκρατικές ενέργειες και συναφείς καταστάσεις, πράξεις της Πολιτείας που δεν εκδίδονται κατόπιν αιτήματος ή προτροπής της Super League ή της ΕΠΟ".

Πραξικόπημα της Super League

Η Super League βέβαια έχει πάρει... πατριωτικά την έναρξη του πρωταθλήματος και κάνει τα πάντα για να γίνει η σέντρα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση, στέλνει προκήρυξη στις ομάδες στην οποία αναφέρεται ότι θα συμμετάσχουν 14 ομάδες στην πρεμιέρα και 16 στις επόμενες αγωνιστικές.

Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει σε κανένα πρωτάθλημα της... Αφρικής κάτι ανάλογο!

Επί της ουσίας, η Super League κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της και φαίνεται πως τίποτα δεν είναι ικανό να σταματήσει την έναρξη του πρωταθλήματος...

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: