Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Αναβολή αγώνων στο Λονδίνο


Λόγω των σοβαρών επεισοδίων που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο Λονδίνο και τα περίχωρα του αναβλήθηκαν τα προγραμματισμένα για σήμερα παιχνίδια του Λιγκ Καπ 135 Τσάρλτον-Ρέντινγκ,110 Γουέστ Χαμ-Αλντερσοτ,105 Κρίσταλ Πάλας-Κρόουλι και 121 Μπρίστολ Σίτι-Σουίντον, όπως επίσης δε θα διεξαχθεί και το αυριανό φιλικό Αγγλίας-Ολλανδίας που ήταν προγραμματισμένο στο Γουέμπλει.
Στο θέμα των επεισοδίων και των βανδαλισμών στη βρετανική πρωτεύουσα αναφέρθηκε και ο αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος σε μήνυμά του στο Twitter τόνισε: «Αυτά τα επεισόδια είναι κάτι τρελό. Γιατί να κάνουν κάποιοι αυτά τα πράγματα εναντίον της ίδιας της χώρας τους; Της ίδιας της πόλης τους! Είναι ντροπή για τη χώρα μας. Παρακαλώ, σταματήστε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: