Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Πρόθεση της Super League να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα


Η είδηση του υποβιβασμού των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα βάζει ερωτηματικό στην προγραμματισμένη σέντρα της Super League το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν την Super League να έχει την πρόθεση να διεξαχθεί η 1η αγωνιστική όπως έχει προγραμματιστεί.

Να γίνουν δηλαδή κανονικά τα 6 από τα 8 ματς της πρεμιέρας, εκτός φυσικά από τα Ολυμπιακός-Ολυμπιακός Βόλου και ΑΕΚ-Καβάλα.

Αυτή είναι η πρόθεση της Λίγκας με τα πάντα να ξεκαθαρίζουν τα επόμενα 24ωρα.

Όσον αφορά την μεταγραφική περίοδο, δεν πρόκειται να πάρει καμία παράταση και θα λήξει κανονικά την τελευταία μέρα του Αυγούστου.

Κατά της αναβολής της πρεμιέρας τάσσεται και η Nova καθώς όλη αυτή την εβδομάδα έχει ξεκινήσει τα αφιερώματα για την έναρξη της Σούπερ Λίγκας,έχει πουλήσει διαφημίσεις και έχει ξοδέψει ένα σωρό χρήματα για την καμπάνια της για το νέο πρωτάθλημα.

Η ΝΟVA λοιπόν προτιμά να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα με τα έξι από τα οκτώ παιχνίδια και τα ματς που αφορούν τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, με όποιες ομάδες τις διαδεχθούν, να γίνουν σε άλλη χρονική περίοδο, όταν πλέον θα αποφασιστεί οριστικά ποιοι θα πάρουν τη θέση των δύο «αμαρτωλών» ομάδων.

Η θέση αυτή της NOVA έχει ήδη γνωστοποιηθεί στην ηγεσία της Σούπερ Λίγκας, και στη διοργανώτρια αρχή επικρατεί η σκέψη να ληφθεί απόφαση διά περιφοράς μεταξύ των μελών του Δ.Σ. ώστε να μην αναβληθεί η πρεμιέρα.

www.sport24.gr

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: