Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Κλήρωση Σούπερ Λιγκ 2011-12 (update 11/8)


Η κλήρωση του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε. Το "αιώνιο" ντέρμπι θα γίνει την 10η αγωνιστική στο "Γ. Καραϊσκάκης". Πρώτο ντέρμπι στο νέο πρωτάθλημα την 4η αγωνιστική στην Τούμπα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Από την 4η αγωνιστική και μέχρι την 10η αγωνιστική υπάρχει ντέρμπι. 5η Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, 6η ΑΕΚ-Ολυμπιακός, 7η Αρης-ΠΑΟΚ, 8η ΠΑΟΚ-ΠΑΟ, 9η Παναθηναϊκός-ΑΕΚ / Άρης-Ολυμπιακός και 12η Αρης-Παναθηναϊκός.

1η αγωνιστική

Oλυμπιακός - Kαβάλα

ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Πανιώνιος - Εργοτέλης

Κέρκυρα - Παναθηναϊκός

ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου

ΟΦΗ - Ατρόμητος

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης



Τα πρώτα ντέρμπι

4η αγωνιστική ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

6η αγωνιστική ΑΕΚ-Ολυμπιακός

7η αγωνιστική Άρης-ΠΑΟΚ

8η αγωνιστική ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

9η αγωνιστική Παναθηναϊκός-ΑΕΚ / Άρης-Ολυμπιακός

10η αγωνιστική Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

update 11/8
Έγινε η κλήρωση για τις ομάδες που μπήκαν στην πρόσφατη κλήρωση της Superleague ως ομάδα Α και ομάδα Β. Η Καβάλα είναι η ομάδα Α και ο Ολυμπιακός Βόλου η ομάδα Β.

Έτσι ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου στην μεγάλη κατηγορία.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την πρώτη αγωνιστική εντός έδρας την Καβάλα και την δεύτερη αγωνιστική τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας.

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: