Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Αίτηση και από τους τρεις!


Το είπαν και το έκαναν Λάρισα, Ηρακλής και Πανσερραϊκός και κατέθεσαν προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και οι οποίες θα συζητηθούν την ερχόμενη Πέμπτη, δηλαδή δύο μέρες πριν από την έναρξη της Σούπερ Λίγκας.

Η ΠΑΕ Λάρισα και η ΠΑΕ Πανσερραϊκός κατέθεσαν αμφότερες στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αιτήσεις αναίρεσης κατά των αποφάσεων 179/10-8-2011 (υπόθεση ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου) και 180/10-8-2011 (υπόθεση ΠΑΕ Καβάλα) της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.


Η ΠΑΕ Ηρακλής κατέθεσε στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προσφυγή κατά της 133/1-6-2011 (υπόθεση πλαστογραφίας) απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Οι τρεις αιτήσεις θα εκδικαστούν την Πέμπτη 25-8-2011 και ώρα 10:00.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: