Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Δικαιώνεται ο Ηρακλής-Αναβολή στο Παναιτωλικός-Αστ.Τρίπολης


Με 2-1 ψήφους στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Ηρακλής δικαιώνεται και ανοίγει ξανά ο φάκελος υποβιβασμού! Αμετανόητη η Super League διατάσσει εκκίνηση με 5 αγώνες (!) αφού αναβάλλεται το Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης!

Το πρώτο βήμα για τη δικαίωση του Ηρακλή, έπειτα από την προσφυγή του για το μηδενισμό του και τον υποβιβασμό του στη Football League, έγινε σήμερα.

Συγκεκριμένα, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την έκανε δεκτή με ψήφους 2 υπέρ και 1 κατά και στέλνει ξανά την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας.

Αναβολή αλλά... το πρωτάθλημα αρχίζει!

Έτσι, αναβλήθηκε το παιχνίδι της πρεμιέρας μεταξύ του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι Αρκάδες θα υποβιβαστούν σε περίπτωση που δικαιωθεί ο «Γηραιός».

Η Super League πάντως, δεν προβληματίζεται καθώς η θέση της για εκκίνηση του πρωταθλήματος είναι αδιαπραγμάτευτη. Το τοπίο μπορεί να είναι θολό, ο κόσμος να έχει σιχαθεί με όσα βλέπει και τουλάχιστον 3 συμμετοχές ομάδων να παραμένουν άγνωστες, αλλά ουδείς ενοχλείται. Αν χρειαστεί θα γίνει πρεμιέρα ακόμα και με δύο ομάδες...

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: