Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Πορεία διαμαρτυρίας των πρακτόρων του ΟΠΑΠ

Για την άμεση έναρξη διαλόγου με τους πράκτορες του ΟΠΑΠ ώστε να επανεξεταστεί το ειδικό τέλος που επιβλήθηκε στα παιχνίδια του Οργανισμού δεσμεύτηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την συνάντησή του με εκπροσώπους των πρακτόρων.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρακτόρων (ΠΟΕΠΠΠ), κ. Κυριάκος Τοπτσίδης, δήλωσε μετά την συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των πρακτόρων με τον κ. Τσακαλώτο το μεσημέρι της Τρίτης:

«Παραδώσαμε ψήφισμα στον υπουργό Οικονομικών και του εξηγήσαμε αναλυτικά τις συνέπειες του καταστροφικού μέτρου. Έδειξε πλήρη κατανόηση και δεσμεύτηκε να καταθέσει τροποποιητικό νόμο στην Βουλή αποσύροντας το ειδικό τέλος αν πείσουμε, μετά από διαβούλευση, πως το μέτρο πλήττει τόσο τον ΟΠΑΠ όσο και τα πρακτορεία».

Ο κ. Τοπτσίδης ανέφερε ακόμη πως ο υπουργός Οικονομικών δεσμεύτηκε για την άμεση σύσταση επιτροπών, εντός της εβδομάδος, στις οποίες θα εξεταστούν οι επιπτώσεις της νέας φορολογικής επιβάρυνσης.

«Ο υπουργός αντιλήφθηκε ότι θα υποστούν μεγάλη μείωση τζίρου τα πρακτορεία. Με το ειδικό τέλος οι παίκτες θα παίζουν λιγότερο. Αν καταφέρουμε να το αποδείξουμε, το μέτρο θα αποσυρθεί. Και θα το αποδείξουμε γιατί έχουμε όλα τα στοιχεία στην διάθεσή μας» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΠΠ. 

Λίγη ώρα νωρίτερα στο άλλο στρατηγείο των οικονομικών επί της οδού Καραγεώργη Σερβίας που κατακλίσθηκε από μαύρες σημαίες και πανό πρακτόρων, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης στη συνάντηση που είχε με την αντιπροσωπεία της ΠΟΕΠΠΠ ήταν κατηγορηματικά αντίθετος σε όποια συζήτηση για αλλαγή της απόφασης της κυβέρνησης να επιβάλει νέο φόρο στον ΟΠΑΠ.«Μας κλείνουν τα πρακτορεία και αφήνουν 6 δις στην παρανομία»

Οι πράκτορες του ΟΠΑΠ απ΄όλη την Ελλάδα έδωσαν δυναμικό "παρών" στη σημερινή κινητοποίηση. Κατέβασαν ρολά σε 4.500 πρακτορεία και συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στα κεντρικά γραφεία της ΠΟΕΠΠΠ στην οδό Μάρνη απ όπου ξεκίνησε η πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρακτόρων (ΠΟΕΠΠΠ) παραμένει αντίθετη στο μέτρο που, όπως επισημαίνει, προκαλεί αφανισμό του κλάδου. Οι πράκτορες αντιδρούν στην απόφαση της κυβέρνησης για επιβολή τέλους 0,05 ευρώ σε όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ καθώς, όπως υποστηρίζουν, στοχοποιείται το νόμιμο παιχνίδι, ενώ παράλληλα πριμοδοτείται ο παράνομος τζόγος που καλπάζει ανενόχλητος. Εξάλλου, σύμφωνα με την ΠΟΕΠΠΠ, το μέτρο που αποφασίστηκε δεν καλύπτει τους δημοσιονομικούς στόχους της κυβέρνησης, καθώς το ειδικό τέλος καταστρέφει τον τζίρο των πρακτόρων και συνολικά θα φέρει λιγότερα έσοδα από τα σημερινά στο κράτος. Το ειδικό τέλος οδηγεί πάνω από 1.000 πρακτορεία στο «λουκέτο» αυξάνοντας την ανεργία, σύμφωνα με την ΠΟΕΠΠΠ. Μάλιστα, πολλά από τα πρακτορεία που θα κλείσουν, όπως επισημαίνουν, είναι μικρές, οικογενειακές επιχειρήσεις που ήδη βρίσκονται στο όριο της επιβίωσης λόγω των capital controls αλλά και τον ανταγωνισμό με τα στέκια του παράνομου τζόγου.

Πηγή: www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: