Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Η κλήρωση των "32" του Europa League-Mε Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός,κόντρα Μίτσελ-Βαλβέρδε


Βαλένθια (Ισπανία) - Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία)

Φιορεντίνα (Ιταλία) - Τότεναμ (Αγγλία)

Ντόρτμουντ (Γερμανία) - Πόρτο (Πορτογαλία)

Φενέρμπαχτσε (Τουρκία) - Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)

Άντερλεχτ (Βέλγιο) - Ολυμπιακός (Ελλάδα)

Μίντιλαντ (Δανία) - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)

Άουγκσμπουργκ (Γερμανία) - Λίβερπουλ (Αγγλία)

Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) - Κρασνοντάρ (Ρωσία)

Γαλατάσαράι (Τουρκία) - Λάτσιο (Ιταλία)

Σιόν (Ελβετία) - Μπράγκα (Πορτογαλία)

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) - Σάλκε (Γερμανία)

Μαρσέιγ (Γαλλία) - Μπιλμπάο (Ισπανία)

Σεβίλλη (Ισπανία) -  Μόλντε (Νορβηγία)

Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (Πορτογαλία) - Λεβερκούζεν (Γερμανία)

Βιγιαρεάλ (Ισπανία) - Νάπολι (Ιταλία)

Σεντ-Ετιέν (Γαλλία) - Βασιλεία (Ελβετία)


Για τη φάση των "16" θα γίνει νέα κλήρωση.

Όπως και στο Champions League, έτσι και στο Europa League ήταν αδύνατον να κληρωθούν μαζί ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο, αλλά και ομάδες από την ίδια χώρα, κάτι που βέβαια δεν θα ισχύει από την επόμενη κλήρωση (των "16" στις 26 Φεβρουαρίου).

Ήταν αδύνατον κάποια εκ των Κρασνοντάρ και Λοκομοτίβ Μόσχας να τεθεί αντιμέτωπη με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, καθώς η UEFA αποφάσισε πως δεν μπορούν να κληρωθούν μαζί ομάδες από Ρωσία και Ουκρανία.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει το πρώτο ματς εκτός έδρας την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στο "Καραϊσκάκης" (το ποια ματς θα διεξαχθούν στις 20:00 και ποια στις 22:05 θα αποφασιστεί από την UEFA).

Όσον αφορά στη Φενέρμπαχτσε, το πρώτο ματς θα διεξαχθεί την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, όπως έχει ήδη αποφασιστεί, για μην γίνουν δύο ματς μαζί στην Κωνσταντινούπολη (θα παίξει την Πέμπτη η Γαλατάσαράι).

Μία εξαίρεση υπάρχει και για τις ρεβάνς, με την Μπράγκα να παίζει στην έδρα της την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, καθώς εντός θα παίζει και η Πόρτο.

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: