Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Η αξιοπιστία των κληρώσεων ΤΖΟΚΕΡ

Το ΤΖΟΚΕΡ είναι το δημοφιλέστερο παιχνίδι της ΟΠΑΠ στην Ελλάδα και στο μυαλό των πελατών είναι το παιχνίδι των εκατομμυρίων ευρώ! Τα φώτα της δημοσιότητας πολύ συχνά είναι πάνω του, ειδικά σε περιόδους υψηλών ΤΖΑΚΠΟΤ, και γίνεται το καθημερινό θέμα συζητήσεων στις παρέες εντός και εκτός πρακτορείου.

Ένα συχνά εμφανιζόμενο θέμα συζήτησης είναι η αξιοπιστία και η διαφάνεια του παιχνιδιού και σε κάποιους παίκτες δημιουργούνται σχετικές απορίες και ερωτήματα. Αρκετά από αυτά τα ερωτήματα φθάνουν στην ΟΠΑΠ και απαντώνται από την εταιρία, αλλά πολλά έρχονται και στον πράκτορα από τους πελάτες του, ή ακόμη και το κοινωνικό του περιβάλλον εκτός πρακτορείου.

Ερώτηση: Πώς ξέρω ότι δεν είναι στημένες οι κληρώσεις; Μήπως τα μπαλάκια έχουν μαγνήτες;

Απάντηση: Για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και το αδιάβλητο των κληρώσεων, πραγματοποιούνται μια σειρά από διαδικασίες, οι οποίες είναι:

1. Οι κληρώσεις γίνονται παρουσία μιας ανεξάρτητης Επιτροπής Κληρώσεων, αποτελούμενη από μέλη που ορίζονται από το Υπουργείο Πολιτισμού. Η Επιτροπή πιστοποιεί ότι έχουν τηρηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για το αδιάβλητο της κλήρωσης (α. τελική έγκριση από την Επιτροπή Ελέγχου, β. η διαδικασία δοκιμαστικών κληρώσεων).

2. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κάθε κλήρωσης πραγματοποιούνται έλεγχοι στις κληρωτίδες και στα σφαιρίδια από την Επιτροπή Κληρώσεων. Πιο συγκεκριμένα, γίνονται δοκιμαστικές κληρώσεις για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία των κληρωτίδων και, παράλληλα, τα σφαιρίδια ζυγίζονται με ζυγαριά ακριβείας, ώστε να πιστοποιείται ότι οι αποκλίσεις στο βάρους τους είναι εντός των πλαισίων που ορίζει ο κατασκευαστής.

3. Οι ζυγαριές ακριβείας, οι μηχανικές κληρωτίδες και τα σφαιρίδια είναι πιστοποιημένα από διεθνώς πιστοποιημένους κατασκευαστές.

4. Τη διαδικασία ελέγχου των κληρωτίδων και των σφαιριδίων, καθώς και τη ζωντανή κλήρωση, μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε εκδηλώσει ενδιαφέρον.

5. Η μετάδοση των κληρώσεων γίνεται ζωντανά από τηλεοπτικό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας διασφαλίζοντας και με αυτό τον τρόπο το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Ερώτηση: Γιατί μεσολαβούν 30 λεπτά από τη στιγμή που κλείνει η κατάθεση δελτίων (21:30) μέχρι την έναρξη της κλήρωσης (22:00); Πως ξέρω ότι αυτά τα 30 λεπτά δεν γίνεται κάποια νοθεία στα αποτελέσματα;

Απάντηση: Το 30λεπτο που μεσολαβεί από το κλείσιμο των συμμετοχών (21:30) μέχρι την έναρξη της κλήρωσης (22:00) είναι ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας. Συγκεκριμένα, με το που κλείσει η κατάθεση δελτίων στις 21:30, ασφαλίζεται με ένα κλειδάριθμο το αρχείο που περιέχει όλες τις συμμετοχές. Αμέσως μετά, το αρχείο αποστέλλεται ηλεκτρονικά στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Ελέγχου του Υπουργείου Πολιτισμού και όλες οι συμμετοχές φορτώνονται στο ανεξάρτητο σύστημα της Επιτροπής, η οποία πιστοποιεί την εγκυρότητα του αρχείου. Μόνο μετά τη διασφάλιση των στοιχείων, η Επιτροπή Ελέγχου δίνει το τελικό ΟΚ για την έναρξη της κλήρωσης.

Ερώτηση: Γιατί δεν μαθαίνουμε ποτέ ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ; Γιατί δεν λένε ποτέ σε ποιο μέρος βρέθηκε ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ;

Απάντηση: Η ΟΠΑΠ σέβεται το δικαίωμα που έχουν οι παίκτες να μην δημοσιοποιούν τα προσωπικά τους στοιχεία, και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να μοιραστεί δημόσια οποιοδήποτε στοιχείο αφορά το μεγάλο νικητή. Το τυχερό πρακτορείο, το κόστος και ο τρόπος συμμετοχής του δελτίου δημοσιοποιούνται με σχετικό Δελτίο Τύπου.

Γενικά, το θεσμικό πλαίσιο της προστασίας των προσωπικών δεδομένων είναι διαφορετικό μεταξύ χωρών. Σύμφωνα με την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση οποιουδήποτε στοιχείου αφορά το μεγάλο νικητή χωρίς το άτομο να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του.

Ερώτηση: Πώς γίνεται να βγαίνει τόσο συχνά (τόσες πολλές φορές / συνέχεια) ΤΖΑΚΠΟΤ;

Απάντηση: Τα αποτελέσματα του παιχνιδιού είναι τυχαία και κάθε συνδυασμός 5+1 έχει τις ίδιες πιθανότητες να εμφανιστεί στην κλήρωση. Κάθε φορά που πραγματοποιείται η κλήρωση και δεν προκύπτει τυχερό δελτίο που να έχει προβλέψει τον συνδυασμό 5+1, τότε έχουμε ΤΖΑΚΠΟΤ και το διανεμόμενο ποσό για την 1η κατηγορία αυτής της κλήρωσης μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση. Το αν θα υπάρξει ή όχι ΤΖΑΚΠΟΤ είναι ένα τυχαίο γεγονός που δεν μπορεί να προβλεφθεί. Η κάθε κλήρωση είναι ανεξάρτητη της προηγούμενης.

Μαθηματικά, οι πιθανότητες για επιτυχία είναι:

5 συν τον Τζόκερ: 1 προς 24.435.180

5 χωρίς τον Τζόκερ: 1 προς 1.286.062

Ερώτηση: Είναι ζωντανή η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ; Πώς ξέρω ότι η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ δεν είναι βιντεοσκοπημένη από πριν;

Απάντηση: Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ και του ΠΡΟΤΟ πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 22:10 και Κυριακή στις 22:00. Προβάλλονται ζωντανά από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Τη ζωντανή κλήρωση, μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ερώτηση: Με ποια λογική αυξάνει το ποσό της πρώτης κατηγορίας κάθε φορά που υπάρχει ΤΖΑΚΠΟΤ;

Απάντηση: Όταν δε βρεθεί νικητής στην 1η κατηγορία (έχουμε ΤΖΑΚΠΟΤ), τότε το ποσό που αντιστοιχεί στην κατηγορία αυτή μεταφέρεται και προστίθεται στο νέο ποσό που αναλογεί στην 1η κατηγορία της επόμενης κλήρωσης. Το ύψος του ποσού της 1ης κατηγορίας δεν είναι προκαθορισμένο, αλλά εξαρτάται από το πλήθος των στηλών που συγκεντρώνει η κάθε κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: