Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Η κλήρωση του Χριστουγεννιάτικου Λαϊκού Λαχείου 2015

Σημαντικά κέρδη μοίρασε η 1η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, που πραγματοποιήθηκε την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, 26 Δεκεμβρίου, και μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα από τα πιο δυναμικά παιχνίδια που μοιράζει πολύ σημαντικά κέρδη κάθε εβδομάδα ακόμα και όταν έχει τζακ ποτ.

Η 1η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου είχε εορταστικό χαρακτήρα και ήταν ξεχωριστή από τις κανονικές τακτικές κληρώσεις του Λαχείου. Ακολουθεί την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου και η κλήρωση του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου, η οποία και αυτή θα μεταδοθεί απευθείας από τον ΑΝΤ1 στις 14:10.

Δεν υπάρχουν σχόλια: