Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Αρχίζει η μάχη των πρακτόρων του ΟΠΑΠ-24ωρη προειδοποιητική απεργία 1 Δεκεμβρίου

Σε πράξεις περνούν οι πράκτορες του ΟΠΑΠ κατά της απόφασης της κυβέρνησης για επιβολή τέλους στα παιχνίδια του Οργανισμού.

Το δ.σ. της Ομοσπονδίας των Πρακτόρων (ΠΟΕΠΠΠ), όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κάνοντας πράξη τις προειδοποιήσεις για άμεσες και δυναμικές παρεμβάσεις και ενέργειες, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας του κλάδου την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015, με κάθοδο πρακτόρων από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα και με πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών

Η ΠΟΕΠΠΠ για άλλη μια φορά αναφέρει ότι η απόφαση της κυβέρνησης για επιβολή φόρου σε όλα τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ ΑΕ είναι καταστροφική και αποτελεί εχθρική ενέργεια σε βάρος των πρακτόρων ΟΠΑΠ ΑΕ, που υποτίθεται ότι θα προστατεύονταν από την σημερινή κυβέρνηση- κατά δήλωση του Κου Τσίπρα -έναντι των μεγάλων συμφερόντων στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών. Σημειώνει, δε, πως η απαλλαγή από τον φόρο για άλλες επιχειρήσεις, στον χώρο μας, εκτός ΟΠΑΠ ΑΕ, την καθιστά ενέργεια διπλά εχθρική, κατευθυνόμενη και στοχευόμενη.

Από την Ομοσπονδία επαναλαμβάνουν πως η επιβολή φόρου στα νόμιμα τυχερά παιχνίδια είναι καταστροφική για τους πράκτορες, δεν καλύπτει τους δημοσιονομικούς στόχους της κυβέρνησης, θα φέρει συνολικέ λιγότερα έσοδα από τα σημερινά στο κράτος, ευνοεί τον παράνομο τζόγο και τους βαρώνους του χώρου και καθιστά ανακόλουθη την κυβέρνηση.

"Προειδοποιούμε την κυβέρνηση δε, ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθούσουν και άλλες μορφές αγώνων και κινητοποιήσεων. Η προσπάθεια να μας κλείσουν δεν θα περάσει. Η προσπάθεια για αποδυνάμωση του νόμιμου δικτύου θα αποτύχει. Αυτοί που καλύπτουν τους παράνομους θα αποκαλυφτούν. Θα παλέψουμε μέχρι την τελική μας δικαίωση. Ενωμένοι και αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την επιβίωση μας και αυτόν τον αγώνα θα τον κερδίσουμε γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας. Δεν θα επιτρέψουμε το κλείσιμο των πρακτορείων μας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: