Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Κλήρωση Champions League: Γιούβε-Μπάγερν, με Μπαρτσελόνα η Άρσεναλ!

 To πιο ενδιαφέρον ματς που έβγαλε η κληρωτίδα για τους "16" του Champions League είναι χωρίς αμφιβολία από πλευράς ονομάτων το Γιουβέντους - Μπάγερν Μονάχου. Παρί Σεν-Ζερμέν και Τσέλσι συναντώνται όπως και την περυσινή σεζόν στην ίδια φάση της διοργάνωσης, μάλιστα είχαν συναντηθεί και το 2013-2014 για τη φάση όμως των προημιτελικών. Η Άρσεναλ έπεσε πάνω στην Μπαρτσελόνα.

Η Ρόμα των Κώστα Μανωλά και Βασίλη Τοροσίδη έχει δύσκολο έργο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπενφίκα των Ανδρέα Σάμαρη και Κώστα Μήτρογλου σαφώς πολύ πιο εύκολο με τη Ζενίτ από τη Ρωσία. Γάνδη και Βόλφσμπουργκ είναι η πρώτη φορά που διασταυρώνονται, δεν έχουν παίξει ξανά.

Ρόμα και Ρεάλ έχουν αναμετρηθεί οκτώ φορές στο παρελθόν. Όλα τα μεταξύ των ματς ήταν για το Champions League. Η Ρόμα απέκλεισε τη Ρεάλ στο γύρο των "16", τη σεζόν 2007-2008. Ιδιαίτερη είναι η ιστορία του ζευγαριού, Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" απέκλεισαν τους "gunners" στα προημιτελικά της σεζόν 2009-2010, στους "16" της σεζόν 2010-2011 αλλά και στον τελικό της διοργάνωσης της σεζόν 2006-2005 στο Σεν-Ντενί, όταν και κατέκτησαν τον τίτλο.

Η Μπάγερν απέκλεισε τη Γιουβέντους στα προημιτελικά της σεζόν 2012-2013 με σκορ 2-0 σε Μόναχο και Τορίνο, στη συνέχεια μάλιστα οι Βαυαροί κατέκτησαν το τρόπαιο.

Ατλέτικο και Αιντχόφεν έχουν συναντηθεί παλιότερα, τη σεζόν 2007-2008 για τη φάση των ομίλων. Δύο ματς, ισάριθμες νίκες για τους "κολτσονέρος" σε Ισπανία κι Ολλανδία.

Η Μπενφίκα απέκλεισε τη Ζενίτ στους "16" της σεζόν 2011-2012, αν και οι Ρώσοι νίκησαν τόσο στην Αγία Πετρούπολη όσο και στη Λισαβόνα την περυσινή σεζόν τους "αετούς" στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου του Champions League.

H Ντινάμο Κιέβου απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι στους "16" του Europa League, της σεζόν 2010-2011.

Τα ζευγάρια των "16" του Champions League:
Γάνδη (Βέλγιο) - Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)

Ρόμα (Ιταλία) - Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Παρί Σεν-Ζερμέν (Γαλλία) - Τσέλσι (Αγγλία)

Άρσεναλ (Αγγλία) - Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Γιουβέντους (Ιταλία) - Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)

Αϊντχόφεν (Ολλανδία) - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)

Μπενφίκα (Πορτογαλία) - Ζενίτ (Ρωσία)

Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία) - Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: