Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Goal ή NoGoal: μια νέα ευκαιρία για τους παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και πριμοδότηση κερδών από 9-15 Νοεμβρίου


Από την Τρίτη 9 Νοεμβρίου, οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα έχουν την ευκαιρία για έναν νέο δημοφιλή στοιχηματισμό: το Goal ή No Goal !


Με την επιλογή Goal ο παίκτης δηλώνει ότι θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες, ενώ με την επιλογή No Goal ότι θα σκοράρει η μια ή καμιά από τις ομάδες.

Πρόκειται για έναν στοιχηματισμό ο οποίος έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των παικτών διεθνώς και τον οποίο εισάγει στη χώρα μας το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, στο πλαίσιο της διαρκούς αναμόρφωσης των παιχνιδιών που έχει θέσει ως στόχο η διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε.


Στο εξής καταργούνται οι υπάρχοντες πίνακες στο κουπόνι Α & Β για το ακριβές σκορ, διατηρούνται εκείνοι οι οποίοι αναφέρονται στο ημιχρόνο-τελικό σκορ του αγώνα, ενώ προστίθενται 6 νέοι πίνακες για το ακριβές σκορ και σε ένα επιπλέον κουπόνι θα εκτυπώνονται οι αποδόσεις ξεχωριστά για κάθε αγώνα.


Παράλληλα η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να πριμοδοτήσει τα κέρδη των δυο κουπονιών από 9 έως 15 Νοεμβρίου, δίνοντας bonus έως και 30% !
Ειδικότερα, ανά μήκος στήλης, κατά τη συγκεκριμένη περίοδο, στα κέρδη θα προστίθεται:
· 5% στις τριάδες
· 15% στις τετράδες
· 20% στις πεντάδες και
· 30% από εξάδες και άνω.


Με αυτό τον τρόπο – και επί της ουσίας – οι αποδόσεις του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στις συγκεκριμένες περιπτώσεις αυξάνονται εντυπωσιακά, καθιστώντας το κουπόνι της ΟΠΑΠ Α.Ε. εξαιρετικά ελκυστικό για τους παίκτες.


Ταυτόχρονα, η ΟΠΑΠ Α.Ε. επιστρέφει στους παίκτες μέρος από τα αδιάθετα κέρδη που παραμένουν στα ταμεία της, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που χάνουν ή ξεχνούν να εξαργυρώσουν κερδισμένα κουπόνια των παιχνιδιών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: