Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δύο 48ωρες απεργίες εξήγγειλαν οι πράκτορες ΟΠΑΠ


Στη χθεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης (Π.Ο.Ε.Π.Π.Π) αποφασίστηκε 48ώρη απεργία στις 25-26 Νοεμβρίου 2010 και 29-30 Νοεμβρίου 2010. Τα αιτήματά τους είναι τα εξής:
1. Να προβεί σε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 25 και 26 Νοεμβρίου


Τη κατάργηση της υποχρέωσης τήρησης βιβλίων από τους πράκτορες.


Άμεση κατάθεση της Νομοθετικής ρύθμισης που κατοχυρώνει το περιεχόμενο των Συμβάσεων.


Αποκλειστική διάθεση όλων των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ ΑΕ, μέσα από τα πρακτορεία.


Άμεση ανανέωση και βελτίωση των υφισταμένων παιχνιδιών, με ανταγωνιστικούς όρoυς.


Επαναδιαπραγμάτευση της Σύμβασης με τον ΟΤΕ και άμεση απόδοση του 35% από την ΟΠΑΠ ΑΕ.


Άμεση εφαρμογή της απόφασης του Δ.Σ της ΟΠΑΠ ΑΕ, για επιστροφή των τόκων του εγγυητικού κεφαλαίου.


Άμεση υλοποίηση της δέσμευσης για ασφαλιστική κάλυψη των πρακτορείων.


2.Την καταβολή 1€ ανά εκκαθαριστικό ανά πράκτορα το οποίο θα παρακρατείται από τα μέλη των σωματείων/ μέλη της ΠΟΕΠΠΠ μέσω του μηχανογραφικού συστήματος της ΟΠΑΠ ΑΕ, και θα αποδίδεται στην ΠΟΕΠΠΠ, προκειμένου αυτή να ενισχύσει την οικονομική της αυτοτέλεια.


3. Κίνηση όλων των νόμιμων ενεργειών κατά της ΟΠΑΠ ΑΕ για την επιστροφή του 35% των τελών σύνδεσης του ΟΤΕ και με αναδρομική ισχύ από την υπογραφή της σύμβασης καθώς και την επιστροφή των τόκων του εγγυητικού κεφαλαίου.


4. Εξουσιοδότηση προς το Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ να συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση εντός 5 ημερών από την πρόσκληση προς τα μέλη της.

5. Τη κίνηση όλων των νόμιμων ενεργειών κατά της ΟΠΑΠ ΑΕ αναφορικά με την από μέρους της δημιουργία πρακτορείων/υποκαταστημάτων της, δίχως την συνδρομή των νόμιμων και συμβατικών προβλέψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: