Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΠΠΠ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ


Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2010


Δελτίο Τύπου


Συνάδελφοι,
Η πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία η οποία αγγίζει το 100%.
Αυτό δείχνει ότι ο κλάδος είναι ενωμένος και αποφασισμένος να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί και τα οποία απειλούν το μέλλον μας και την ύπαρξή μας.
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να μείνουμε απλοί παρατηρητές των εξελίξεων αναμένοντας μοιρολατρικά τον αφανισμό μας.
Θέλουμε να διαμηνύσουμε σε όλους τους αρμόδιους φορείς ότι ο κλάδος δεν κάνει πίσω αν δεν λυθούν τα προβλήματα που μας απασχολούν και συνεχίζουμε δυναμικά τις κινητοποιήσεις μας.


Συνάδελφοι,
οι περιφρουρήσεις, από αύριο δεύτερη ημέρα των απεργιών μας, πρέπει να ενισχυθούν και να εντατικοποιηθούν ακόμα περισσότερο έτσι ώστε και οι ελάχιστοι οι οποίοι σήμερα άνοιξαν οφείλουμε να τους πείσουμε ότι το προσωπικό τους συμφέρον αλλά και όλων των πρακτόρων είναι, να συνταχθούν με τους υπόλοιπους συναδέλφους στον κοινό αγώνα ο οποίος θα είναι ανένδοτος μέχρι τελικής δικαίωσης.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ
ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ.
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ.


ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΕΠΠΠ
Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΩΝ
ΑΝ.ΛΥΡΙΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: