Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΠΠΠ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 29&30/11


Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ
ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 – FAX: 210 5229289
web: www.poeppp.org email contact@poeppp.org

αρ.πρωτ.Δ 1272 Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2010

Η δεύτερη 48ωρη προγραμματισμένη Απεργία μας, έχει για ακόμη μία φορά μεγάλη επιτυχία.
Σε όλη την Ελλάδα οι πράκτορες αντιλαμβανόμενοι τη κρισιμότητα των αιτημάτων για την επιβίωση τους, στέλνουν το μήνυμα της ενότητας και της συναδελφικότητας.
Στον αγώνα αυτό τα Σωματεία συγκεντρώνουν με επιτόπιους ελέγχους τον ακριβή αριθμό των ανοιχτών πρακτορείων, προσπαθώντας παράλληλα να αυξήσουν τη συμμετοχή μέχρι το 100%, για να καταδείξουν την αντίθεση τους στα σχέδια διάλυσης των πρακτορείων και της ΟΠΑΠ.
Συνιστούμε στα Σωματεία να είναι διακριτική η παρουσία τους στα πρακτορεία των απεργοσπαστών, γιατί ο κίνδυνος στοχοποίησης του κλάδου είναι υπαρκτός.
Διακινήστε τα φυλλάδια της Απεργίας, ενημερώστε πράκτορες και παίκτες για το δίκαιο των αιτημάτων μας, χωρίς εντάσεις και παρεκτροπές.
Ο αγώνας μας έχει συνέχεια, είναι έντιμος και πρέπει να εκφράζει το σύνολο των
5000 πρακτόρων.

Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

Ο Γεν. Γραμματέας Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Πίγκος Κυριάκος Τοπτσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: