Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ


Eπειδή πολλοί φίλοι και πελάτες του πρακτορείου το ζήτησαν πλέον από σήμερα στην αριστερή στήλη πάνω από τη λίστα ιστολογίων μπορείτε πατώντας μόνο ένα κλικ στο παιχνίδι που θέλετε να βλέπετε τα τυχερά νούμερα και τα αποτελέσματα της διαλογής(κέρδη-νικητές) για ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΤΟ,SUPER 3,EXTRA 5,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟ.


Δίνουμε μεγάλη βάση σαν μαγαζί στο συγκεκριμένο site και το βελτιώνουμε πάντα σύμφωνα και με τις δικές σας υποδείξεις και παρατηρήσεις τις οποίες μπορείτε να στέλνετε στο praktoreiokaramoutas@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: