Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

«Τσιμπίδας»: Ο άθλος των Πρακτόρων ΟΠΑΠ !


Κλειστά και σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου τα Πρακτορεία της ΟΠΑΠ, εξαιτίας βέβαια της απεργίας των Πρακτόρων.

Μιας απεργίας που ακολούθησε τις απεργίες της 5ης Νοεμβρίου και της σαρανταοκτάωρης της 25ης και 26ης του ίδιου μηνός. Μιας άλλης απεργίας που ξεκίνησε από χθες Δευτέρα 29 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη. Αν μάλιστα δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα των Πρακτόρων, τότε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου, αναμένεται να αποφασίσει για την έναρξη νέων απεργιακών κινητοποιήσεων, οι οποίες δεν αποκλείεται να είναι και διαρκείας, και μάλιστα μέσα στον Δεκέμβριο, έναν κατεξοχήν μήνα των τυχερών παιχνιδιών.Το σημερινό σημείωμα δεν θα ασχοληθεί με τα αιτήματα των Πρακτόρων. Αυτά άλλωστε τα έχουμε πει κι αναλύσει χίλιες φορές και δεν έχει νόημα να ξαναγράψω τα ίδια και τα ίδια. Άλλωστε ο κόσμος κι ειδικά οι Παίκτες, γνωρίζουν πως τα αιτήματα των Πρακτόρων είναι δίκαια. Εκείνο που για μένα έχει μεγάλη, ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία γι αυτήν εποχή και γι αυτό το διάστημα είναι το… έπος των Πρακτόρων, ο άθλος που πραγματοποιούν, όχι ο αγώνας, γιατί περί άθλου πρόκειται, να συμμετέχουν μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις του κλάδου τους και να καταγράφουν ποσοστά συμμετοχής που ξεπερνούν το 98% κι αγγίζουν το 100%!!! Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τους Πράκτορες, τον καιρό που… «τα σκιάζει όλα η φοβέρα»!

Θα εξηγήσω αμέσως τι θέλω να πω! Τον καιρό που άλλοι κλάδοι, που άλλοι κορυφαίοι συνδικαλιστικοί φορείς, οι μεγαλύτεροι στην Ελλάδα, με εκατοντάδες χιλιάδες μέλη, δεν τολμούν να αντιδράσουν κι εξαγγέλλουν από μία… εικοσιτετράωρη απεργία το μήνα ή το δίμηνο, τον καιρό που ανοίγεις την τηλεόραση και με αυτά που ακούς και βλέπεις, νομίζεις πως έχουν φτάσει οι… Γερμανοί στην Λαμία και αναμένεις από το κρατικό ραδιόφωνο να κηρύξει… γενική επιστράτευση, προαναγγέλλοντας την είσοδο των… Γερμανών στην Αθήνα «με τα κατάκλειστα σπίτια», την ίδια ώρα, ένας κλάδος 5.000 οικογενειών ορθώνει το ανάστημά του και παλεύει για το δίκιο του!

Αν καθίσει κάποιος να σκεφτεί το τι έχουν πετύχει οι Πράκτορες της ΟΠΑΠ με τις πέντε ημέρες απεργίας μέσα στο διάστημα ενός μηνός, ειδικά, το ξαναλέω, αυτό το διάστημα, τότε δεν έχει παρά να παραδεχθεί πως ναι, υπάρχει ακόμη ελπίδα.

Σε αυτή τη στήλη δεν χωράει η πολιτική, όπως δεν χωράει και στο 99,9% των Πρακτόρων που μπροστά στην αδικία είπαν, λένε και θα εξακολουθήσουν να λένε το δικό τους «ΟΧΙ»! Μπροστά σε αυτές τις κινητοποιήσεις και στην καθολική συμμετοχή, ξεχνάς προσωρινά τα βιβλία, τη φορολογία, τα παιχνίδια κτλ, και σκέφτεσαι πως ό,τι και να γίνει, όποιο αποτέλεσμα κι αν έχουν τελικά αυτές οι κινητοποιήσεις, οι Πράκτορες έχουν ήδη κερδίσει μία ανεκτίμητη περιουσία! Την διατήρηση της αξιοπρέπειάς τους! Όπως πάντα, έτσι και τώρα, οι Πράκτορες μπορούν να κοιτούν τους πελάτες τους στα μάτια, μπορούν να κυκλοφορούν με το κεφάλι ψηλά, καθώς έχουν ήδη κάνει, επαναλαμβάνω ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα τους, ο οποίος να είστε σίγουροι πως θα είναι νικηφόρος, το καθήκον τους και προς τους εαυτούς τους, τις οικογένειές τους και τον κλάδο τους, αλλά και προς τους πελάτες τους. Γιατί κάποιοι άλλοι, το έχουν χάσει αυτό το «δικαίωμα», δηλαδή το να μπορούν να περπατούν με το κεφάλι ψηλά… Την καταλάβατε τώρα την διαφορά;

Μόνο και μόνο λοιπόν που οι Πράκτορες παλεύουν, όχι για πολιτικούς λόγους, όχι για το… κόμμα τους, όχι για να κάνουν ζημιά σε μία δύσκολη εποχή, αλλά παλεύουν για το δίκιο τους, σε μία εποχή επαναλαμβάνω που άλλοι κλάδοι με πολλαπλάσια δύναμη ποιούν τη… νήσσα κατά το κοινώς λεγόμενο, αυτό και μόνο τους ανεβάζει στα μάτια των πελατών τους και να γνωρίζουν πως οι αγώνες τους δεν θα πάνε χαμένοι. Έχουν την αναγνώριση από τους πελάτες τους και τα κέρδη από αυτές τις απεργιακές κινητοποιήσεις είναι ήδη ανεκτίμητα. Γιατί αυτό που θα σας πω, να μην το ξεχάσει κανείς και ποτέ… Η περιουσία του φτωχού είναι η αξιοπρέπειά του! Και οι Πράκτορες είχαν, έχουν και θα έχουν πολλές χιλιάδες καντάρια αξιοπρέπεια!

Υ.Γ.: Αναρωτιούνται όλοι για την κρίση στον Τύπο… Όταν στα δελτία των ειδήσεων και στα εξώφυλλα των εφημερίδων αναφέρεις συνέχεια για απολύσεις, κοψίματα επιδομάτων και μισθών, για, για, για, και μετά από παρέλευση ολίγων μόνο ωρών, Υπουργοί βγαίνουν και διαψεύδουν αυτές τις αναφορές, μετά μην έχεις απορία γιατί ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στον Τύπο. Τον κόσμο τον διώχνεις εσύ με την τακτική σου…
πηγή: tromaktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: