Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Γκολάρα και... φύγαμε για Euro!


Mε φανταστική εμφάνιση η εθνική ομάδα άλωσε με την... αλα Μέσι γκολάρα του Νίνη το Τελ Αβίβ (1-0) και είναι για τα καλά στον δρόμο του Ευρωπαϊκου 2012! Χάνουν Λετονία Κατσουράνης-«Τόρο»! 13 ματς αήττητος ο Σάντος!

Η Εθνική δεν είναι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Σε αυτό το γήπεδο, πέρσι και φέτος οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αντίστοιχα, γνώρισαν την ήττα από την Μακάμπι. Σήμερα όμως στο «Μπλούφιλντ» δεν έπαιζαν οι σύλλογοι, αλλά η αρμάδα του Φερνάντο Σάντος. Ακόμα και κάτω σε τραγικές συνθήκες μιας και το ματς έγινε μέρα μεσημέρι, η Εθνική δείχνοντας απίστευτα ψυχικά αποθέματα, πήρε την σπουδαία νίκη επικρατώντας με 1-0 με μία γκολάρα του Νίνη. Πλέον έγινε το πρώτο φαβορί για πρόκριση στα τελικά της Πολωνίας και Ουκρανίας, ενώ συνεχίστηκε το απίστευτο αήττητο σερί του Πορτογάλου προπονητή που έφτασε τα 13 ματς χωρίς ήττα.

Το κράτησαν στο ρελαντί

Ο βασικός στόχος της Εθνικής στο σημερινό παιχνίδι ήταν να μην χάσει μέσα στο Ισραήλ। Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν δυσκολεύτηκε στο παραμικρό να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Το κέντρο έκοβε τα πάντα, ενώ όταν η μπάλα έφτανε στην άμυνά μας, οι δύο Παπαδόπουλοι (Αβραάμ και Κυριάκος), αλλά και οι Ζαραδούκας (στο ντεμπούτο του), Τοροσίδης σταματούσαν τους αντιπάλους τους εύκολα ή δύσκολα.

Man of the Match: Έχει ακούσει πολλά, ήταν ο παίκτης που ετοιμαζόταν να περάσει εκτός γηπέδου για να μπει ο Φετφατζίδης, όμως έγινε αυτός που έδωσε μια σπουδαία νίκη. Ο λόγος φυσικά για τον Σωτήρη Νίνη που με ένα απίστευτο γκολ έστειλε ουσιαστικά την Εθνική στα τελικά της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Βέβαια όλοι ήταν υπέροχοι, αλλά ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που έβαλε το κερασάκι σε μια πανέμορφη τούρτα-εμφάνιση.

Στο ύψος του: ΌΛΟΙ. Πραγματικά όμως όλοι στάθηκαν στο ύψος τους. Από την άμυνα γρανίτη, το ανίκητο κέντρο και την επίθεση που κρατούσε πίσω τους Ισραηλινούς. Δεν γίνεται να ξεχωρίσουμε κάποιον από αυτή την ομαδάρα που μας έκανε για ακόμα μία περήφανους, όπως κάνει εδώ και μια δεκαετία.
Ο αδύναμος κρίκος: Ποιος αδύναμος κρίκος; Μεγάλη εμφάνιση, τεράστια νίκη, σχεδόν σίγουρη πρόκριση και αν είναι να βρούμε αδύναμο κρίκο αυτός ήταν το Ισραήλ και οι τραγικές συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο.

Η γκάφα: Και σε αυτό δεν μπορούμε να βάλουμε κάτι σε μια πραγματικά αψεγάδιαστη εμφάνιση.

Το «στραγάλι»: Κανένα πρόβλημα για τον Σκοτσέζο Τόμσον, καθώς οι διεθνείς με την εμφάνισή τους δεν του έδωσαν και το παραμικρό δικαίωμα.

Το ταμείο το gazzetta.gr: Βάλτε το ματς μεσημέρι, βάλτε το μεσάνυχτα, βάλτε το όποια ώρα εσείς θέλετε, αυτή η Εθνική δεν καταλαβαίνει από τίποτα. Οι παικταράδες του Φερνάντο Σάντος πήγαν στο Ισραήλ με σκοπό να τελειώσουν τους αντιπάλους τους και να βρεθούν μια ανάσα από την πρόκριση στα τελικά ενός ακόμα Euro. Το κατάφεραν με μια γκολάρα του Νίνη στο 60' και κράτησαν με απίστευτη άνεση το μηδέν στην άμυνα. Το σερί του Πορτογάλου έφτασε τα 13 ματς χωρίς ήττα και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να σταματήσει!!!

Ισραήλ (Λουίς Φερναντές): Αουάτ, Σπούνγκιν, Μπεν Χαΐμ, Γκέρσον, Καγιάλ, Αλμόγκ Κοέν (61' Νάτσο), Ραφαέλοφ, Σέχτερ (55' Νταμάρι), Μπεναγιούν, Ζάχαβι (54' Χέμεντ), Μπεν Χαρούς

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Σηφάκης, Κ. Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ζαραδούκας, Κατσουράνης, Καφές (42' Μάκος), Καραγκούνης, Νίνης (78' Φετφατζίδης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (83' Mανιάτης)

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: