Το μπάχαλο στη Σούπερ Λίγκα συνεχίζεται καθώς θα είναι... ελλιπής και η 2η αγωνιστική με 13 ομάδες, αφού ανέβαλε την απόφασή της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν προχώρησε σήμερα στην έκδοση απόφασης για τον Λεβαδειακό και τη Δόξα Δράμας, ενώ δεν εξέτασε ούτε και το νέο φάκελο του Ολυμπιακού Βόλου καθώς ζήτησε από το Συμβούλιο της Επικρατείας γνωμοδότηση εάν έχουν δικαίωμα οι ομάδες να υποβάλουν ξανά δικαιολογητικά για να πάρουν την άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα μετέθεσε την επόμενη συνεδρίασή της για τις 13 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι μέχρι τότε δεν θα έχουμε καμία απόφαση για το ποιες ομάδες θα συμπληρώσουν τη Σούπερ Λίγκα. Έτσι η 2η αγωνιστική (10-11 Σεπτεμβρίου) θα γίνει με 13 ομάδες και τρία ματς λιγότερα, καθώς δεν θα παίξουν ο ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός και ο Αστέρας Τρίπολης με την Κέρκυρα!

Φυσικά αυτή η εξέλιξη δικαιώνει όσους ήταν κατά της έναρξης του πρωταθλήματος ενώ και ο Ολυμπιακός θα πάει στο ματς με τη Μαρσέιγ, χωρίς επίσημο παιχνίδι.

www.gazzetta.gr