Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ήρθαν οι διώξεις!


Πλήρης επιβεβαίωση των αποκλειστικών πληροφοριών του gazzetta.gr, καθώς ανακοινώθηκαν οι νέες διώξεις σε ομάδες για τη συμμετοχή σε στημένους αγώνες. ΠΑΣ, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης είναι οι ομάδες από τη Super League.

Καιρό είχαμε να μάθουμε κάποια εξέλιξη για τα στημένα, αλλά πλέον ήρθε η ώρα. Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ άσκησαν νέες διώξεις σε ομάδες και όπως σας αποκάλυψε πρώτο το gazzetta.gr, μεταξύ των οποίων είναι o ΠΑΣ και ο ΟΦΗ, αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ συμπεριλαμβάνονται και ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας που διεκδικούν τη συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα.

Οι διώξεις αφορούν τη δικογραφία που ετοίμασε ο 9ος τακτικός ανακριτής Κασσίμης και μετά ο φάκελος διαβιβάστηκε στους εισαγγελείς της ΕΠΟ , μετά την καταγραφή των συνομιλιών του «ισχυρού άνδρα» της Ηλιούπολης Γιώργου Τσακογιάννη από την αστυνομία. Η καταγραφή έγινε με τον σούπερ κοριό της ΕΥΠ, όταν η Ασφάλεια κατέγραφε τι έλεγαν στα τηλέφωνα νονοί της νύχτας από τον περασμένο Ιανουάριο ως τον Μάιο. Για τον Αστέρα Τρίπολης και τον Γιώργο Μποροβήλο η δίωξη έρχεται βάσει της συνολικής επεξεργασίας των στοιχείων και από τον πρώτο φάκελο με τους 42 αγώνες της ΟΥΕΦΑ.

Για τις 14 ομάδες, τους 18 παράγοντες, τους 6 διαιτητές και τους 4 ποδοσφαιριστές θα οριστεί δικάσιμος, πιθανότατα εντός της επόμενης εβδομάδας. Οι ομάδες απειλούνται ακόμα και με υποβιβασμό και οι παράγοντες με ισόβιο αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, ενώ όπως αναφέρει ο κανονισμός, εάν υποβιβαστεί κάποια ομάδα, καμία άλλη δεν παίρνει τη θέση της και το πρωτάθλημα συνεχίζεται με λιγότερες ομάδες.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: