Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Έριξαν Ηρακλή, κράτησαν Αστέρα


Απαράδεκτη έκρινε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής και καταδικάζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε υποβιβασμό, ενώ διατηρεί τον Αστέρα Τρίπολης στη Σούπερ Λίγκα. Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής.

Η ποινή που είχε επιβληθεί στον «γηραιό» για το αδίκημα της πλαστής ενημερότητας μένει ως έχει και έτσι οδηγείται σε υποβιβασμό στη Football League.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα παραμείνει στη Super League μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία έκρινε πως το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο δεν μπορεί να λειτουργεί ως τρίτος βαθμός δικαιοσύνης.

Η απόφαση έχει ως εξής: «Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση με την υπ' αριθμόν 182/5-9-2011 απόφασή της κηρύσσει απαράδεκτη την συζήτηση της υπόθεσης (της επανασυζήτησης της έφεσης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κατά της υπ΄ αριθμόν 195/19-5-2011 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE), λόγω ελλείψεως δικαιοδοσίας του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (απόφαση υπ' αριθμόν 195/26-8-2011)».

Η 2η αγωνιστική

H Super League ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ ορίσθηκε και ο εξ αναβολής αγώνας Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης.

Σάββατο 10/09/11

SKODA ΞΑΝΘΗ - Α.Ε.Κ. SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA 17:15 NET
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ 19:30 NOVA

Κυριακή 11/09/11

ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΗΠ. ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 16:00 NOVA
ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. ΓΗΠΕΔΟ "ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ" 18:15 NOVA
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 18:15 NOVA
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Ο.Α.Κ.Α. 20:30 NOVA

Σημείωση: οι αγώνες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ– ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΚΑΒΑΛΑ - ΟΦΗ που είχαν ορισθεί να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 10 – 11 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, δεν θα διεξαχθούν, μέχρι νεωτέρας.

Ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής της Super League , ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 14/09/2011 και ώρα 19:00.

www.gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: