Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Κάθε εβδομάδα και λιγότερα!


Το... μαγικό ελληνικό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα με πέντε αγώνες, καθώς αναβλήθηκε και το Ξάνθη-ΑΕΚ λόγω της ΔΕΘ που διεξάγεται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά!


Η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος έτσι κι αλλιώς θα ήταν κουτσουρεμένη λόγω... Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας! Τελικά τα έξι ματς έγιναν πέντε, αφού μία ακόμη αναμέτρηση αναβλήθηκε. Όχι για ποδοσφαιρικό λόγο αλλά για πολιτικό! Το ορισμένο για το Σάββατο ματς στα Πηγάδια ανάμεσα στην Ξάνθη και την ΑΕΚ δεν θα γίνει, αφού όλη η αστυνομική δύναμη της Βόρειας Ελλάδας θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη!

Η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στη Διεθνή Έκθεση, αλλά και οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που ετοιμάζονται από διάφορους φορείς καθιστά επιβεβλημένη τη «μετακίνηση» και αστυνομικών δυνάμεων από την Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη! Έτσι ακόμη ένα παιχνίδι της Λίγκας παραμένει σε εκκρεμότητα!

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας για το συγκεκριμένο ματς έχει ως εξής:

«Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή, μετά από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και γνώμη της ΔΕΑΒ, αναβάλλεται ο αγώνας ΞΑΝΘΗ – ΑΕΚ, λόγω απασχόλησης της επιτόπιας αστυνομικής δύναμης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης».

Και να φανταστεί κανείς ότι το παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης» θα διεξαχθεί κανονικά (!), καθώς φαίνεται ότι η αστυνομική δύναμη της Θεσσαλονίκης επαρκεί, ενώ εκείνη της Ξάνθης όχι, έστω και αν η ΔΕΘ λαμβάνει χώρα στην... Θεσσαλονίκη!

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: