Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΕUROVISION 2011


Kυκλοφόρησε σήμερα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ το ειδικό κουπόνι με τα ειδικά στοιχήματα για τον διαγωνισμό της EUROVISION 2011 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Μπορείτε να δείτε το κουπόνι εδώ . Τα διαθέσιμα στοιχήματα αφορούν το νικητή του 1ου ημιτελικού που θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 22.00,το νικητή του 2ου ημιτελικού που θα γίνει την Πέμπτη στις 22.00,το ποια χώρα θα είναι μέσα στην πρώτη τετράδα του τελικού,τη θέση της Ελλάδας στον τελικό και φυσικά το ποια χώρα θα είναι ο νικητής του τελικού που θα γίνει το Σάββατο στις 22.00.Οι μεταδόσεις του διαγωνισμού θα είναι ζωντανά από τη ΝΕΤ.
Η Ελλάδα εκπροσωπείται φέτος από τον Λουκά Γιώρκα και τον Stereo Μike με ένα ροκ ζειμπέκικο το Watch my dance.

Δεν υπάρχουν σχόλια: