Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Μέχρι τον Σεπτέμβριο έρχεται από τον ΟΠΑΠ το Live Bet


Μέχρι τον Σεπτέμβριο έρχεται από τον ΟΠΑΠ το «Zωντανό Στοίχημα»

To «Zωντανό Στοίχημα (Live Bet)» υποσχέθηκε να φέρει μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ο ΟΠΑΠ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού κ. Γ. Σπανουδάκη, o νέος τρόπος στοιχηματισμού έρχεται για να αναζωογονήσει τις πωλήσεις του Oργανισμού, οι οποίες, όπως εκτίμησε, θα είναι μειωμένες σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις για την εισαγωγή του «Ζωντανού Στοιχήματος» έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια στον ΟΠΑΠ, χωρίς, ωστόσο, αυτό να έχει επιτευχθεί.

Η κάμψη των εσόδων πρέπει να είναι μεγάλη στο α΄ τρίμηνο του έτους, καθώς ο Oργανισμός μοιάζει να «θυσιάζει» τα κέρδη του έναντι της διατήρησης των πωλήσεων. Είναι ενδεικτικό ότι στους τελικούς αγώνες της Ευρωλίγκας Μπάσκετ που διοργανώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, η απόδοση (pay-out) στους παίκτες απογειώθηκε στο 92,5%, μειώνοντας δραστικά το περιθώριο κέρδους του. Συνήθως ο ΟΠΑΠ αποδίδει στους παίκτες του το 67% - 73% του ποσού που στοιχηματίζεται, στο οποίο αν προστεθεί η προμήθεια των πρακτόρων, το περιθώριο κέρδους κυμαίνεται μεταξύ 25% - 19%. Ο κ. Σπανουδάκης, μιλώντας το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε ότι τα ταμειακά διαθέσιμα του Oργανισμού σήμερα ανέρχονται σε 818 εκατ. ευρώ. Από αυτά ο ΟΠΑΠ θα διαθέσει 300 εκατ. ευρώ με τη μορφή (τελικού) μερίσματος στους μετόχους του και επομένως, το υπόλοιπο ποσό δύσκολα θα καλύψει τον στόχο της κυβέρνησης ύψους 700 εκατ. ευρώ ως έσοδα από τυχερά παιχνίδια.

πηγή http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 011_441525

Δεν υπάρχουν σχόλια: