Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ




Μια νέα προωθητική ενέργεια για όλα τα παιχνίδια έρχεται να προσθέσει σε λίγες μέρες η ΟΠΑΠ Α.Ε. για την ενδυνάμωση των παιχνιδιών της μέσα από τα πρακτορεία.Θα γίνει διανομή δωρεάν προτυπωμένων κουπονιών αξίας €5 το καθένα(όπως στην εικόνα) τα οποία θα φέρουν ειδικό barcode που θα διαβάζεται από τις τερματικές μηχανές των πρακτορείων.Το δελτίο που θα καταθέσει ο παίκτης προκειμένου να κάνει χρήση του εκπτωτικού κουπονιού θα πρέπει να είναι αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των €5.Από την αξία του κατατιθέμενου δελτίου θα αφαιρείται άμεσα το ποσό των €5.Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλα τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε. εκτός των παιχνιδιών GO LUCKY.



Kάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα μόνο δελτίο.Η σχέση δηλαδή είναι 1:1 (1 κουπόνι-1 δελτίο).Αν υπάρχουν πολλά κουπόνια,αυτά πρέπει να χρησιμοποιηθούν σταδιακά για κάθε ζευγάρι (κουπόνι-δελτίο-επικύρωση).Φυσικά δε θα είναι δυνατή η ακύρωση δελτίου που παίχθηκε με την χρήση του εκπτωτικού κουπονιού συμμετοχής.


UPDATE 13/5: H διανομή των κουπονιών ξεκινάει αυτές τις μέρες προς τους παίκτες , θα γίνει σε έντυπα κυρίως μέσα εκτός πρακτορείων και η ισχύς εξαργύρωσης των κουπονιών ορίζεται από 15/5 έως 19/6.

Δεν υπάρχουν σχόλια: