Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Βία στα γήπεδα δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα


Για να μην λέμε ότι μόνο στην Ελλάδα και στα γήπεδα της γίνονται κάθε χρόνο έκτροπα/επεισόδια κλπ. αυτό το Σαββατοκύριακο οι φίλοι μας οι Αργεντίνοι και οι Αυστριακοί ήρθαν να δηλώσουν παρών στην οπαδική καφρίλα όταν ένα αποτέλεσμα της ομάδας τους στραβώσει.
Στην Αργεντινή στο πρώτο βίντεο στο ματς Ουρακάν-Εστουδιάντες η φιλοξενούμενη προηγήθηκε 0-2 στο ημίωρο και αυτό στάθηκε αφορμή να ξεκινήσει πετροπόλεμος μεταξύ των οπαδών ειδικά της γηπεδούχου ομάδας η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό.Το ματς διεκόπη οριστικά και την τύχη του θα αποφασίσει η ομοσπονδία.
Στην Αυστρία στο δεύτερο βίντεο την Κυριακή στο τοπικό ντέρμπι Ραπίντ Βιέννης-Αούστρια Βιέννης η φιλοξενούμενη που κυνηγάει τον τίτλο προηγήθηκε με 0-2 στο ημίωρο απέναντι στην μισητή αλλά αδιάφορη βαθμολογικά συμπολίτισσα.Μετα το δεύτερο γκολ εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί της γηπεδούχου και ξεκίνησαν μεγάλης έκτασης επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις.Το ματς φυσικά διεκόπη οριστικά και την τύχη του θα αποφασίσει η πειθαρχική επιτροπή της λίγκας.
Στο κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό εφόσον ένα ματς διακόπτεται οριστικά στο πρώτο ημίχρονο τότε δίνεται ως μονάδα και έτσι θα δοθούν και τα 2 αυτά παιχνίδια.



1 σχόλιο:

GiannisR είπε...

Και με αποτέλεσμα να χάσουμε τα λεφτά μας στα στοιχήματα εξαιτίας αυτών των καφρίλων! :Ρ