Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Το βλεπες ότι θα σκοράρει ο Μέσι... το παιξες??




Το επόμενο Σάββατο 28 Μαίου διεξάγεται στο Γουέμπλει του Λονδίνου ο μεγάλος τελικός του Champions League μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ποιος θα κάτσει στο θρόνο του πρωταθλητή Ευρώπης για το 2011 διαδεχόμενος την Ίντερ.
Από σήμερα στο κουπόνι του ΟΠΑΠ υπάρχουν όλα τα βασικά και ειδικά στοιχήματα για να ποντάρετε πάνω στο μεγάλο αυτό γεγονός στα πρακτορεία.Τα προσφερόμενα στοιχήματα είναι:
-Τελικό αποτέλεσμα
-Ημίχρονο-τελικό
-Αποτέλεσμα α' ημιχρόνου
-Σύνολο τερμάτων
-Under/Over
-Διπλη ευκαιρία
-Goal/No Goal
-Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει
-Σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος( Any time scorer)
-Συνολικός αριθμός κόρνερ
-Πότε θα επιτευχθεί το πρώτο τέρμα
-Τρόπος κατάκτησης του κυπέλλου

To παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ και από το ERT HD το ψηφιακό κανάλι με κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας.

Βέβαια σε κάτι τέτοια ματς η πεμπτουσία του στοιχήματος θα ήταν και ένα καλό live betting για πονταρίσματα την ώρα του αγώνα που ακόμα ο ΟΠΑΠ δεν ετοιμάστηκε να κάνει έστω και στο ημίχρονο του αγώνα όπως έκανε στο περσινό μουντιάλ.


Ας νικήσει ο καλύτερος και πολλά κέρδη στους παίκτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: