Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Έρχεται το ΚΙΝΟ BONUS από τις 12 Νοεμβρίου

Νέο ενδιαφέρον προστίθεται σε λίγες μέρες στο δημοφιλές παιχνίδι της ΟΠΑΠ,η οποία λανσάρει το ΚΙΝΟ BONUS.Σε κάθε κλήρωση του ΚΙΝΟ από τις 09.00 ως τις 22.00 το 20ο μπαλάκι της κλήρωσης θα χρωματίζεται με κόκκινο χρώμα και θα είναι αυτό που θα πολλαπλασιάζει τα κέρδη σας σε περίπτωση που το έχετε επιλέξει στο δελτίο σας.Κερδίζετε ακόμα και στην περίπτωση που το μοναδικό νούμερο που πιάνετε στο δελτίο σας είναι το νούμερο ΚΙΝΟ BONUS.Βεβαίως τα κέρδη πολλαπλασιάζονται σε περίπτωση που με το τελευταίο μπαλάκι πιάνετε π.χ. 5 στα 5, 6 στα 6 κ.ο.κ.Παρακάτω θα δείτε τους πίνακες με τα κέρδη που αναλογούν σε κάθε συνδυασμό σε περίπτωση που κερδίζετε με τον αριθμό BONUS.

Στα νέα δελτία του ΚΙΝΟ που θα βρείτε από τις 12 Νοεμβρίου σε όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ κάτω από κάθε κουτάκι επιλογής θα υπάρχει η ένδειξη ΚΙΝΟ ΒΟNUS την οποία πρέπει να τσεκάρετε για να συμμετάσχετε στην ενέργεια αυτή , το οποίο θα σας κοστίσει μία στήλη παραπάνω στην αξία του κάθε συνδυασμού του δελτίου πχ. δελτίο με 6 αριθμούς και τσεκαρισμένη την ένδειξη KINO BONUS για 1 κλήρωση με πολλ/στη 1 θα κοστίζει 1 €.
Περισσότερες λεπτομέρειες στα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε λίγες μέρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: