Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Πράκτορες ΟΠΑΠ: «Συντριβή για όλους μας το τέλος που σχεδιάζεται να επιβληθεί για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ»

Tην κάθετη αντίθεσή του στην φημολογούμενη επιβολή τέλους 5 λεπτών σε παιχνίδι ή παιχνίδια του ΟΠΑΠ ως αντιστάθμισμα για το ΦΠΑ στην εκπαίδευση εξέφρασε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρακτόρων του ΟΠΑΠ (ΠΟΕΠΠΠ). Όπως τονίσθηκε χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο μέτρο δεν θα αποδώσει σε καμία περίπτωση.

«Κυνηγήστε τα 6 δις ευρώ του παράνομου τζόγου θα φέρουν τουλάχιστον 1,5 δις ευρώ στα κρατικά ταμεία – Μη μας εξοντώνετε!»


Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κ. Τοπτσίδης εξέφρασε την απορία γιατί ένα μέτρο που στο παρελθόν απέτυχε παταγωδώς, επανέρχεται από την σημερινή κυβέρνηση. Σημείωσε πως το τέλος αυτό θα "σκοτώσει” την ανακύκλωση του τζίρου των παιχνιδιών και στο τέλος δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα. Τόνισε, δε, πως με μαθηματική ακρίβεια η επίπτωση θα είναι το κλείσιμο τουλάχιστον 1.000 πρακτορείων και συνεπακόλουθες απολύσεις 6.000 εργαζομένων στον κλάδο, ο οποίος βρίσκεται ήδη αντιμέτωπος με προβλήματα βιωσιμότητας.

Με τη σειρά του ο κ. Γ. Πουλημάς, πρόεδρος του Συλλόγου Πρακτόρων Αττικής, τόνισε ότι οι υπολογισμοί της κυβέρνησης για τα προσδοκώμενα έσοδα από ένα τέτοιο τέλος, είναι πρόχειρη και φανερώνουν άγνοια. Αναφερόμενο στο ΚΙΝΟ σημείωσε ότι στηρίζεται στην ανακύκλωση των κερδών των παικτών, καθώς σύμφωνα με υπολογισμούς, ένα ευρώ που παίζεται δημιουργεί πενταπλάσιο τζίρο στο παιχνίδι, ακριβώς λόγω της ανακύκλωσης των κερδών.
Η Ομοσπονδία των Πρακτόρων εξέφρασε την βεβαιότητα πως ένα τέτοιο μέτρο θα ενισχύσει τον παράνομο τζόγο, ο οποίος παραμένει ανεξέλεγκτος, φτάνοντας σε μέγεθος τα 6 δις. ευρώ ετησίως.

Η ΠΟΕΠΠΠ εξέφρασε την απορία γιατί η κυβέρνηση δεν αναζητά φορολογικά έσοδα από τον παράνομο τζόγο και επιμένει να επιβαρύνει έναν υπερφορολογημένο μόνιμο δίκτυο, όπως αυτό των πρακτορείων της ΟΠΑΠ. Τέλος, το ΔΣ της Ομοσπονδίας επιφυλάχθηκε για την κλιμάκωση των αντιδράσεων του κλάδου, τονίζοντας πως οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά την συνάντηση το απόγευμα  με τον κ. Αλεξιάδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: