Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ "ΕΠΑΝAΣΤΑΣΗ" ΑΠΟ ΟΠΑΠ - NEUROSOFT

Σαρωτικές αλλαγές με στόχο τη μεταμόρφωση του "Πάμε Στοίχημα" προωθεί ο ΟΠΑΠ. Πρόθεση του Οργανισμού είναι να προσφέρονται στους παίκτες αισθητά καλύτερες αποδόσεις κυρίως στα στοιχήματα συνδυασμού, κίνηση που στοχεύει στην ανανέωση του παιχνιδιού και στην ενίσχυση του τζίρου του.

Τις επικείμενες αλλαγές στο παιχνίδι προανήγγειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κωνσταντίνος Λουρόπουλος στη σημερινή τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων για το πρώτο εξάμηνο του 2013.

Όπως ανέφερε, ο Οργανισμός σύντομα θα ανακοινώσει ένα “μοναδικό προϊόν” αθλητικού στοιχηματισμού το οποίο, προσφέροντας σημαντικά καλύτερους όρους προς τους παίκτες, θα ενισχύσει αισθητά τον τζίρο της εταιρείας διατηρώντας συχγρόνως το pay out της εταιρείας. Το νέο αυτό προϊόν είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του ΟΠΑΠ με τη Neurosoft, εταιρείας παραγωγής λογισμικού και ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων (δραστηριοποιείται στους τομείς του Sports Betting & Gaming Analytics, Business Intelligence και Core Factoring), στην οποία ο ΟΠΑΠ συμμετέχει με ποσοστό 30% στο μετοχικό της κεφάλαιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νέες στοιχηματικές δυνατότητες που θα προσφέρει ο ΟΠΑΠ είναι το αποτέλεσμα της αξιοποίησης της τεχνολογίας που έχει αναπτύξει η Neurosoft στο κομμάτι της διαχείρισης κινδύνου με το BOLT (Betting Operations Liability Toolbox). Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο προϊόν διαχείρισης στοιχηματικών προϊόντων, με το οποίο “τρέχει” σήμερα το “Πάμε Στοίχημα”.

Στόχος είναι ο ΟΠΑΠ να προσφέρει στοιχήματα πολλαπλών επιλογών ή στοιχήματα συνδυασμού σε πολύ καλύτερες αποδόσεις ακόμα και από τους μεγάλους ανταγωνιστές του το ίντερνετ, οι οποίοι λειτουργούν ούτως ή άλλως με πολύ χαμηλότερη γκανιότα. Σημειώνεται πως σήμερα τα στοιχήματα συνδυασμού αποτελούν πάνω από το 55% του τζίρου του παιχνιδιού. Στο πρώτο εξάμηνο του 2013, το Πάμε Στοίχημα πραγματοποίησε τζίρο 566 εκατ. ευρώ.

Νίκος Χρυσικόπουλος


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: