Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Football League 2013-2014: Δεν ανεβαίνουν απ’ ευθείας οι πρωταθλητές!

Μετά από διαδικασία πλέι-οφ 14 αγωνιστικών θα προκύπτουν οι δύο ομάδες που θα ανέβουν στη Σούπερ Λιγκ όπως αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή!

Όπως αποφάσισε το Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, οι 4 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (Βορρά και Νότου), θα αγωνιστούν σε πλέι οφ διάρκειας 14 αγωνιστικών (!), και οι δύο πρώτες της βαθμολογίας θα προβιβαστούν στη Σούπερ Λιγκ.
Αυτό σημαίνει πως οι πρωταθλητές Βορρά και Νότου δεν θα κερδίζουν την απευθείας άνοδο αλλά όπως αποφασίστηκε, θα παίρνουν ως… μπόνους 3 επιπλέον βαθμούς για τα πλέι-οφ!

Μέσω κλήρωσης προέκυψε πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί στον Νότιο όμιλο και η Νίκη στον Βόρειο.

Η σέντρα ορίστηκε για τις 29/9 ενώ η κλήρωση θα γίνει στις 5/9.

Οι όμιλοι έχουν ως εξής:
Βόρειος:

Νίκη Βόλου, Ζάκυνθος, Ηρακλής, Κέρκυρα, Καβάλα, Αιγινιακός, Τύρναβος, Αναγέννηση Καρδίτσας, Εθνικός Γαζώρου, Δόξα Δράμας, Πιερικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλων Καλαμαριάς, Βατανιακός.

Νότιος:

Ολυμπιακός Βόλου, Φωκικός, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειος, Ηρακλής Ψαχνών, Βύζας Μεγάρων, Φωστήρας, Αχαρναϊκός, Επισκοπή, Αστέρας Μαγούλας, Πανηλειακός, ΑΟ Χανιά, Γλυφάδα, Καλλιθέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: