Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ένσταση του ΠΑΟΚ για αντικανονική συμμετοχή της Μέταλιστ στην διοργάνωση

Ένσταση κατά της εγκυρότητας του αγώνα με την Μέταλιστ κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διεκδικεί με αυτόν τον τρόπο την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Τις πιθανότητες για πρόκριση στα πλέ οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να εξαντλήσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κατέθεσε ένσταση κατά της εγκυρότητας του αγώνα με την Μέταλιστ. 
Η Ουκρανική ομάδα έχει έτσι κι αλλιώς... θέμα με την συμμετοχής στην διοργάνωση, με την υπόθεσή της να εξετάζεται στις 13 Αυγούστου. 
Αυτό που φρόντισε να κάνει η ομάδα του ΠΑΟΚ με αυτή την κίνηση, είναι να διασφαλίσει πως θα ωφεληθεί σε περίπτωση τιμωρίας της Μέταλιστ. Αν δηλαδή γίνει δεκτό το αίτημα του «Δικέφαλου», στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ το χαρτάκι θα αναφέρει «Μέταλιστ ή ΠΑΟΚ» και όχι μόνο «Μέταλιστ». 

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: