Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΝEΟ ΠΑΙΧΝIΔΙ ΕΤΟΙΜAΖΕΙ Ο ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΙΚO PROJECT ΛΕΙΤΟΥΡΓIΑΣ VLTS

Του Δημήτρη Μαλλά
Το λανσάρισμα -το συντομότερο δυνατό- ενός νέου παιχνιδιού στοιχήματος ετοιμάζει ο ΟΠΑΠ, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Κώστας Λουρόπουλος, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές για τα οικονομικά αποτελέσματα του α' εξαμήνου του 2013.
Το νέο παιχνίδι, το οποίο θα προσφέρει ανταγωνιστικές αποδόσεις, θα ακολουθεί, σύμφωνα με τον κ. Λουρόπουλο, μία καινοτόμα προσέγγιση, και θα αξιοποιεί τις δυνατότητες των πλατφορμών που έχει αναπτύξει η εταιρεία Neurosoft, στην οποία ο ΟΠΑΠ συμμετέχει με 30%.
Λαχεία
Όσον αφορά στα Κρατικά Λαχεία, ο στόχος του ΟΠΑΠ, όπως αναφέρθηκε στην τηλεδιάσκεψη, είναι να τα αναλάβει εντός του 2013, αλλά αυτό εξαρτάται από το Δημόσιο και πιο συγκεκριμένα από το τμήμα του υπουργείου Οικονομικών που τα διαχειριζόταν μέχρι τώρα.
Ο κ. Λουρόπουλος γνωστοποίησε πάντως ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε τη σύμβαση παραχώρησης για τα Κρατικά Λαχεία. Η έγκριση από την επιτροπή όπως και εκείνη της Βουλής, που δόθηκε την Πέμπτη (29 Αυγούστου), ήταν απαραίτητες προκειμένου να προχωρήσει η “μεταβίβαση”.
VLTs
Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης υπήρξαν αρκετές ερωτήσεις για την πρόοδο αναφορικά με την λειτουργία των VLTs. Ο κ. Λουρόπουλος επεσήμανε μεν ότι η Επιτροπή Παιγνίων θα πρέπει πρώτα να παρουσιάσει τον σχετικό κανονισμό, αλλά να προσθέτει ότι ο ΟΠΑΠ διατηρεί την εκτίμηση του ότι θα ξεκινήσει τη λειτουργία των VLTs προς το τέλος του α' τριμήνου του 2014. Ο επικεφαλής του ΟΠΑΠ σημείωσε ότι ακόμη δεν έχουν προχωρήσει σε πρόσκληση ενδιαφέροντος για όσους επιθυμούν να εγκαταστήσουν παιγνιομηχανήματα. Όμως, εσωτερικά στον οργανισμό βρίσκεται σε εξέλιξη ενός πιλοτικό project λειτουργίας VLTs, ενώ παράλληλα πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι επαφές με τους πράκτορες επί τους θέματος. Επίσης, έχουν αρχίσει οι διεργασίες για την εξεύρεση των κατάλληλων τοποθεσιών που θα εγκατασταθούν τα μηχανήματα.
Internet
Αναφορικά με το online στοίχημα, ο κ. Λουρόπουλος έδειξε ικανοποιημένος από τις πρόσφατες εξελίξεις και την επιβολή στους παρόχους Internet να απαγορεύουν την πρόσβαση στα παράνομα λειτουργούντα sites, αλλά πρόσθεσε ότι η προσπάθεια θα πρέπει να είναι συνεχής γιατί ανοίγουν διαρκώς νέα τέτοιου είδους online πρακτορεία στοιχημάτων. Σημείωσε πάντως ότι είναι νωρίς ακόμη για να υπάρξουν εκτιμήσεις σχετικά με την επίπτωση που θα έχει αυτή η κίνηση στα αποτελέσματα του 2013.
Όσον αφορά την είσοδο του ΟΠΑΠ στο online στοίχημα, ο κ. Λουρόπουλος ανέφερε μεν ότι ακόμη δεν έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις με τους συνεργάτες που έχουν επιλεγεί αλλά ο στόχος παραμένει για όσο το δυνατόν νωρίτερα εντός του 2014.
Τον Φεβρουάριο του 2014, επίσης, αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το νέο τεχνολογικό σύστημα του ΟΠΑΠ, το οποίο και αφορούσε η πρόσφατη σύμβαση με την Intralot.


Δεν υπάρχουν σχόλια: