Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Υ. ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΠΑΠ, εκφράζουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, στον αγώνα των συνεργατών-πρακτόρων, για την ανάκληση της επιβολής φόρου 10% επί των κερδών των παικτών από το πρώτο ευρώ.

Η εφαρμογή του μέτρου επιφέρει ολέθριες συνέπειες για τη βιωσιμότητα της εταιρείας και του μεγαλύτερου εμπορικού δικτύου της χώρας.

Δηλώνουμε από την πλευρά μας ότι θα εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα για την αποτροπή εκείνων των μέτρων, που απαξιώνουν τον ΟΠΑΠ και ακυρώνουν την πορεία του στο χρόνο. 

ΤΑ Δ.Σ
ΣΥ-ΟΠΑΠ και Σ.Ε.-ΟΠΑΠ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: