Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΠΠΠ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Συνάδελφοι,

Ολοκληρώνοντας τη πρώτη μέρα της απεργίας διαρκείας, θεωρούμε υποχρέωση μας, να σας ενημερώσουμε για τη πορεία της και τα τεκταινόμενα της ημέρας .

Η απεργία, έφτασε στο εκπληκτικό ποσοστό 96,2% αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το υψηλό φρόνημα όλων των συναδέλφων του κλάδου εκτός από ελάχιστους που επέλεξαν να πορευτούν μόνοι τους κερδοσκοπώντας σε βάρος των συναδέλφων τους. Η ειρηνική μας διαμαρτυρία στο κτίριο της ΟΠΑΠ από συναδέλφους όλης της χώρας, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ, έδωσε την εικόνα του προβλήματος άψογα σε όλα τα ΜΜΕ.

Από το πρωί σε αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους φορείς αναδείξαμε το πρόβλημα και τις καταστρεπτικές συνέπειες του στα παιχνίδια της ΟΠΑΠ και ήδη βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τη λύση του.

Συνάδελφοι,

συνεχίζουμε και αύριο δυναμικά την απεργία μας πιστεύοντας ακράδαντα ότι θα έχουμε 100% επιτυχία με την απαλοιφή της καταστρεπτικής φορολόγησης των παικτών μας.

Αύριο οι κεντρικοί πράκτορες παραλαμβάνουν το υλικό χωρίς να το διανείμουν . Οι ελάχιστοι που σκέφτηκαν να μη σεβαστούν τον αγώνα μας και τους πελάτες των καταστημάτων μας θα τιμωρηθούν ανάλογα από τα θεσμικά όργανα, καθώς θεωρούνται ήδη ξένο σώμα για την ΠΟΕΠΠΠ.

Επέλεξαν να πηδήξουν από το καράβι θα συνεχίσουν πλέον να κολυμπούν μόνοι τους.

Αύριο Τρίτη, δεύτερη μέρα της Απεργίας μας, στηρίξετε και περιφρουρείστε τον αγώνα μας σε όλη τη χώρα μέχρι την επίτευξη του στόχου μας.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.


Το Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: