Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Φως στο βάθος του τούνελ και αισιοδοξία


Το νερό φαίνεται να μπαίνει στο αυλάκι. Μετά την πενθήμερη απεργία των πρακτόρων, που είχε μάλιστα τεράστια ποσοστά συμμετοχής, όλα δείχνουν πως τα πράγματα βαδίζουν σε σωστό δρόμο. Οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί και η αισιοδοξία πως το πρόβλημα θα λυθεί είναι, αν όχι διάχυτη, σίγουρα κάτι παραπάνω από ορατή.
Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς έχουν αντιληφθεί το παράλογο και καταστροφικό της φορολόγησης 10% του κέρδους των παικτών από το πρώτο ευρώ μέτρο που αποτελεί ένα ισχυρό χτύπημα τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τον τζίρο του ΟΠΑΠ και πρέπει να λυθεί εδώ και τώρα. Βέβαια, αυτό θα ήταν το ιδανικό, η άμεση δηλαδή επίλυση του προβλήματος, αλλά κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. ειδικότερα όταν πρόκειται για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπου εμπλέκονται το υπουργείο Οικονομικών και η Κομισιόν.
Οι αρμόδιοι του υπουργείου έχουν πειστεί για το δίκιο των πρακτόρων αλλά δεν μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους για τις διορθωτικές κινήσεις, καθώς προκύπτει μνημονιακή δέσμευση. Όσον αφορά την ομοσπονδία, όπως επισημαίνεται σε χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΠΑΠ, έχει έγγραφες διαβεβαιώσεις για την απόσυρση του νόμου, γι' αυτό άλλωστε προχώρησε στην απόφαση αναστολής των κινητοποιήσεων.
«Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς έχουν ενεργοποιηθεί ώστε να προχωρήσει προς λύση το θέμα. Η ομοσπονδία έχει δώσει αυτό το περιθώριο των κάποιων ημερών ώστε να γίνουν οι αντίστοιχες επαφές που θα φέρουν και το ποθητό αποτέλεσμα», μας είπε ο πρόεδρος της ΠΟEΠΠΠ Κυριάκος Τοπτσίδης και πρόσθεσε:
«Προσωπικά ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στην πενθήμερη απεργία, κάτι που δεν ξαναέγινε στον κλάδο μας, δείχνοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και αποδεικνύοντας πως όταν ο κλάδος είναι ενωμένος μπορεί να πετύχει τα πάντα. Πρόεδρος και ομοσπονδία ευχαριστούμε επίσης όλα τα στελέχη της ΟΠΑΠ ΑΕ που ενεργοποιήθηκαν και αυτοί για την επίλυση του προβλήματος, βοηθώντας προς κάθε πλευρά.
Αυτό που μας δίνει ελπίδα κι αισιοδοξία ότι το πρόβλημα θα λυθεί το συντομότερο δυνατό, είναι η αποφασιστικότητα που έχει δείξει τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ κ. Λουρόπουλος. Eχει αντιληφθεί τη μεγάλη ζημιά που γίνεται με την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου και είναι αποφασισμένος να προστατεύσει με κάθε τρόπο τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ AΕ.»
Επεσήμανε πάντως ο κ. Τοπτσίδης πως παρά τα μηνύματα αισιοδοξίας «έχουν γνώση και οι φύλακες! Αν αντιληφθούμε ότι τα πράγματα δεν βαδίζουν όπως θα θέλαμε, ο κλάδος θα ξανακατέβει σε κινητοποιήσεις. Αυτό αποδεικνύεται από το ότι η απεργία δεν διακόπηκε αλλά ανεστάλη ώστε να δώσουμε το περιθώριο σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να σκύψουν πάνω από το πρόβλημα που μας ταλανίζει και να δώσουν την πρέπουσα λύση». «Το δίκιο είναι με το μέρος των πρακτόρων μας επανέλαβε ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΠΠ τονίζοντας πως «δεν μπορεί να μην προστατεύεται το νόμιμο δίκαιο, ούτε να σπρώχνουν τους πελάτες μας από τη νομιμότητα στον παράνομο τζόγο.
Αναφορικά με τα πρακτορεία που δεν ακολούθησαν στην απεργιακή κινητοποίηση, ο κ. Τοπτσίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αυτοί που δεν συμμετείχαν στον αγώνα και ακολούθησαν τον μοναχικό δρόμο, θα αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Δεν υπάρχει περίπτοχτη κάποιοι να αγωνίζονται να σώσουν το ψωμί των εργαζομένων και του κλάδου και κάποιοι να καρπώνονται εις βάρος τους»
πηγή: MATCH MONEY

Δεν υπάρχουν σχόλια: