Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ : Ν’ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΙ ΟΧΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ!

Κρίσιμη αυτή η εβδομάδα, όσον αφορά το θέμα της φορολογίας των κερδών από το πρώτο ευρώ. Κρίσιμη και για τους…. Δικηγόρους της ΟΠΑΠ, τους Πράκτορες, που θα δώσουν τη μάχη, έχοντας στη διάθεσή τους ένα κουπόνι χωρίς μπόνους και ΚΙΝΟ χωρίς άμεση νίκη. 

Όλοι καταλαβαίνουμε πως η απόσυρση της φορολογίας από το πρώτο ευρώ στα κέρδη των Παικτών είναι μια χρονοβόρα υπόθεση, όμως για όλα υπάρχει λύση. Κι αυτή η λύση δεν είναι άλλη από την άμεση αναστολή της εφαρμογής του Νόμου.

 Παρά τη μέχρι την περασμένη Δευτέρα σημαντική βοήθεια της ΟΠΑΠ με το μπόνους στο Στοίχημα και την άμεση νίκη στο ΚΙΝΟ, το πρόβλημα είναι τεράστιο και διώχνει τους Παίκτες από τα Πρακτορεία. Ειδικά τώρα που η ΟΠΑΠ σταμάτησε (προσωρινά κι αυτή;) τις προωθητικές ενέργειες, το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι άμεσα και ειδικά οι αρμόδιοι να προχωρήσουν στην αναστολή του Νόμου. 

Αλλιώς, σε διαφορετική περίπτωση, θα έχουν να αντιμετωπίσουν μία νέα κι ακόμη πιο δυναμική απεργία από τους Πράκτορες, που εκτός όλων των άλλων θα έχει ως αποτέλεσμα και νέα μείωση των εσόδων, τόσο της ΟΠΑΠ, όσο και του κράτους. Όπως ακριβώς έδωσαν παράταση στις ιντερνετικές εταιρίες, αμέσως και χωρίς καμία χρονοτριβή, έτσι ακριβώς να δώσουν αναστολή και στην εφαρμογή του Νόμου, μέχρι την αλλαγή του. Είπαμε, απλά είναι τα πράγματα. 

Εκτός κι αν έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους… Γιατί αυτοί που τρίβουν τα χέρια τους με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα είναι αν μη τι άλλο οι παράνομοι. Κυριολεκτικά από τις… πόρτες των Πρακτορείων βουτάνε οι παράνομοι τους Παίκτες και τους οδηγούν σε αφορολόγητα στοιχήματα και παιχνίδια.


 Αν λοιπόν δεν ανασταλεί ο Νόμος ή δεν αποσυρθεί άμεσα, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του… Πάντως οι Πράκτορες δείχνουν διατεθειμένοι και για ένα δεύτερο γύρο απεργιακών κινητοποιήσεων, ακόμη πιο δυναμικό από τον πρώτο. Ας το έχουν όλοι αυτό υπόψη τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: