Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Αλλαγές Δεύτερου Λήγοντα στο Λαϊκό Λαχείο από Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου


Σας ενημερώνουμε για την ένταξη του δεύτερου (2ου) λήγοντα στον πίνακα κερδών Λαϊκού Λαχείου. Η προσθήκη του δεύτερου νικηφόρου λήγοντα τίθεται σε ισχύ από την επόμενη κλήρωση 35 του Λαϊκού Λαχείου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου.

Σκοπός της Αλλαγής:
1) Να αυξηθεί εντυπωσιακά ο αριθμός των νικητών. Πιο συγκεκριμένα στο Λαϊκό Λαχείο με την προσθήκη του δεύτερου λήγοντα θα κερδίζουν 70% περισσότεροι νικητές σε κάθε κλήρωση σε σχέση με το παρελθόν.
2) Να αυξηθούν σημαντικά οι παίκτες που έρχονται στα πρακτορεία για να παίξουν Λαϊκό Λαχείο
3) Να αυξηθεί ο αριθμός των πρακτορείων που θα διαθέτουν Λαϊκό Λαχείο καθώς τώρα το παιχνίδι γίνεται πιο επίκαιρο και ελκυστικό καθώς εκτός από τα μεγάλα κέρδη, όλοι οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στα μικρότερα κέρδη παίζοντας συχνότερα το αγαπημένο τους παιχνίδι
4) Η μεγαλύτερη ανακύκλωση που θα υπάρχει στο παιχνίδι μέσω των περισσοτέρων νικητών:
o Να ικανοποιήσει ακόμα περισσότερο τους μόνιμους παίκτες.
o Να αναβαθμίσει τους περιστασιακούς παίκτες σε μόνιμους και
o Να προσελκύσει νέους πελάτες
5) Να ενισχύσει την διαχρονικής αξία του παιχνιδιού μεγαλώνοντας το αίσθημα της νίκης στον παίκτη δίνοντας του την ευκαιρία να κερδίσει περισσότερες φορές. Σύμφωνα με τις έρευνες το «δεν κερδίζω» είναι ο νούμερο ένας λόγος που σταματούν οι παίχτες να παίζουν Λαϊκό Λαχείο

Ορισμός του Δεύτερου Νικηφόρου Λήγοντα
Ο δεύτερος νικηφόρος λήγοντας θα προκύπτει από τον πρώτο αριθμό που κληρώνεται προσθέτοντας τον αριθμό 1 στον τελευταίου του αριθμό. Π.χ. αν κληρωθεί ο αριθμός 16114 ο πρώτος λήγοντας είναι το 4. Ο δεύτερος λήγοντας θα είναι ο αριθμός 5 (4+1)
Στον πρώτο λήγοντα το 4 σε όλες τις σειρές και σε όλες τις πεντάδες που λήγουν σε 4 κερδίζει από €20.
Στον δεύτερο λήγοντα το 5 σε όλες τις σειρές και σε όλες τις πεντάδες που λήγουν σε 5 θα κερδίζει €10.

Η προσθήκη του δεύτερου λήγοντα δίνει πολλαπλές ευκαιρίες για ανανέωση της πεντάδας για την επόμενη κλήρωση με αποτέλεσμα την αύξηση των νέων παικτών και των πωλήσεων σας

Με την αγορά €100 ευρώ (10 πεντάδων με διαφορετικούς λήγοντες) εξασφαλίζεται ελάχιστο κέρδος €30 (€20 από τον πρώτο λήγοντα και άλλα €10 από τον δεύτερο λήγοντα).

Αλλαγές Στον Πίνακα Κερδών

Η εισαγωγή του δεύτερου λήγοντα επιφέρει στον πίνακα κερδών τις παρακάτω ανανεώσεις από την 35η κλήρωση:
· 1ος λήγοντας με κέρδος €20
· 2ος λήγοντας με κέρδος €10
· Ο πρώτος λαχνός παραμένει ως έχει
· Ο δεύτερος λαχνός κερδίζει € 5.000 αντί για € 10.000
· Ο τρίτος λαχνός παραμένει ως έχει
· Οι λαχνοί που κερδίζουν από 500 έως 1000 παραμένουν ως έχουν
· Οι λαχνοί που κερδίζουν €350 θα κερδίζουν €200
· Τα ποσά των €350 έχουν γίνει €200
· Ο διπλός λήγοντας που κέρδιζε €40 αντικαθιστάται με το δεύτερο λήγοντα
· Οι χιλιάδες που κερδίζουν 10€ παραμένουν ως έχουν

Με την προσθήκη του δεύτερου λήγοντα οι νικητές θα αυξηθούν ανά σειρά σε 18.478 από 10.809 αύξηση 70% ενώ έχουν αυξηθεί και τα ποσά των επάθλων ανά σειρά σε €384.470 από €346.760 που ήταν μέχρι σήμερα.

Θέλουμε να τονίσουμε τα συνολικά κέρδη κλήρωσης που επικοινωνούνται και στη διαφήμιση, συμπεριλαμβανομένης και της έξτρα χρηματοδότησης παραμένουν ως έχουν.
Σε περίπτωση πολλαπλού κέρδους, καταβάλλεται αποκλειστικά και μόνο το ένα και πάντα ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ.

Από πότε ισχύει:
· Ο νέος πίνακας κερδών ισχύει από την κλήρωση 35 του Λαϊκού Λαχείου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1/9/2015

Πως θα επικοινωνηθεί :
· Σχεδιάζεται νέα μεγάλη τζακ ποτ καμπάνια του Λαϊκού Λαχείου που θα περιέχει και τον δεύτερο λήγοντα και θα βγει στον αέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο και Τύπο.
· Επίσης θα υπάρξει νέα αφίσα και έντυπο υλικό για όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Η Ελληνικά Λαχεία με τις παραπάνω ενέργειες επιβεβαιώνει την έμπρακτη στήριξη στα πρακτορεία που διαθέτουν λαχεία και αναμένουμε και την δική σας συμβολή για να εκμεταλλευτούμε πλήρως τις νέες σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: