Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Σημαντική αύξηση κερδών για τον ΟΠΑΠ το α΄ εξάμηνο

Ισχυρή ανάπτυξη παρουσίασαν τα μεγέθη του ομίλου ΟΠΑΠ στο α΄ εξάμηνο του 2015. Τα ενοποιημένα έσοδα διευρύνθηκαν κατά 13%, φτάνοντας τα 2,16 δισ. ευρώ, και τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν κατά 68%, πλησιάζοντας τα 110 εκατ. ευρώ. Επίσης, τα λειτουργικά κέρδη (ΕΒΙΤDA) του ομίλου παρουσίασαν αύξηση κατά 29%, ξεπερνώντας τα 185 εκατ. ευρώ, ενώ οι αποδόσεις του οργανισμού στο ελληνικό Δημόσιο από τους φόρους παιγνίων (GGR Tax) πλησίασαν τα 200 εκατ. ευρώ, από 175 εκατ. ευρώ, που ήταν στο αντίστοιχο εξάμηνο του 2014.
Αυτή η θετική πορεία του ομίλου αντικατοπτρίζεται και στην απόφαση της διοίκησης του οργανισμού να διανείμει προμέρισμα 54 εκατ. ευρώ ή 0,17 ευρώ ανά μετοχή. Ως ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος έχει οριστεί η Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, ενώ η καταβολή του θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015.
Σχολιάζοντας την πορεία του ομίλου ΟΠΑΠ, ο πρόεδρος του Καμίλ Ζίγκλερ παραδέχθηκε ότι οι επιδόσεις στο β΄ τρίμηνο του 2015 επιβεβαιώνουν τις προσπάθειες της διοίκησης για την επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων σε όλα τα επίπεδα, όπως στα έσοδα, στα λειτουργικά κόστη, αλλά και στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών του. «Οι ενέργειές μας», είπε χαρακτηριστικά, «συνέβαλαν, ώστε ο ΟΠΑΠ να υπερκεράσει την περυσινή θετική συνέπεια που είχε στα οικονομικά αποτελέσματά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 και να ενισχύσει περαιτέρω την ανάπτυξη της εταιρείας, αυξάνοντας ταυτόχρονα την απτή και συνεχή συνεισφορά της στα δημόσια έσοδα».
Στη θετική πορεία του οργανισμού, ωστόσο, θα πρέπει να σταθμιστούν κατάλληλα τα έκτακτα γεγονότα, όπως η εξαγορά των Κρατικών Λαχείων, αλλά και η έκτακτη φορολογία που του επιβλήθηκε και τελικά κατέβαλε ο οργανισμός στο α΄ εξάμηνο του 2014. Χωρίς τα έσοδα από τα λαχεία, ύψους 226 εκατ. ευρώ για το α΄ εξάμηνο του 2015, τα έσοδα εξαμήνου πρακτικά θα ανέρχονταν στα ίδια επίπεδα με εκείνα του α΄ εξαμήνου του 2014. Επίσης, χωρίς την καταβολή της έκτακτης φορολογίας πέρυσι, ύψους 22 εκατ. ευρώ, η αύξηση των κερδών θα ανερχόταν στο 28%. Οπως όμως και να έχει η κατάσταση με τα προσαρμοσμένα αποτελέσματα, η πορεία είναι αναμφιβόλως θετική μέσα στο δύσκολο μακροοικονομικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε, και με δεδομένο μάλιστα ότι εφέτος δεν υπήρξε Παγκόσμιο Kύπελλο Ποδοσφαίρου, όπως συνέβη πέρυσι. Ο ΟΠΑΠ, παρά την απουσία ενός τόσο σημαντικού αθλητικού γεγονότος, κατάφερε να συγκρατήσει την πτώση των πωλήσεων του παιχνιδιού «Πάμε Στοίχημα» (-2,7% στο εξάμηνο), ενώ το ΚΙΝΟ γι’ άλλη μια φορά σημείωσε μικρή αύξηση πωλήσεων.
Σε ό,τι αφορά τις παιγνιομηχανές (VLTs), η διοίκηση του ΟΠΑΠ δηλώνει έτοιμη να αξιοποιήσει τις σχετικές άδειες που έχει αποκτήσει, μόλις ομαλοποιηθεί ρυθμιστικά η συγκεκριμένη αγορά. «H εταιρεία ΟΠΑΠ Α.Ε. διαβεβαιώνει τους επενδυτές, συνεργάτες και υπαλλήλους της ότι παραμένει απολύτως προσηλωμένη στην επένδυσή της και θα εξακολουθήσει να προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για τη δημιουργία ενός ορθολογικού και ισορροπημένου ρυθμιστικού πλαισίου, που θα διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον και τα δημόσια έσοδα και παράλληλα θα επιτρέπει την οικονομική βιωσιμότητα της επιχειρηματικής δραστηριότητας των VLTs για την εταιρεία ΟΠΑΠ Α.Ε. και τους διαχειριστές των καταστημάτων της», αναφέρεται χαρακτηριστικά στις οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ
kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: