Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Το "Δέντρο των φιλιών" ανάβει σήμερα στην Πλατεία Αριστοτέλους!

Με σύνθημα, «ένα φιλί, ένα ευρώ», ξεκινάει την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, το απόγευμα στις 5:30, η εκστρατεία αγάπης της ΟΠΑΠ με σκοπό τη στήριξη Ορφανοτροφείων της χώρας.
Η εταιρεία, αυτά τα Χριστούγεννα στολίζει ένα διαφορετικό δέντρο, το «δέντρο των φιλιών» στο κέντρο της Αθήνας, (επί της οδού Βουκουρεστίου) και της Θεσσαλονίκης, (πλατεία Αριστοτέλους) και περιμένει όλους τους πολίτες να δώσουν ένα φιλί στους αγαπημένους τους, μπροστά από το δέντρο για την ενίσχυση των παιδιών που έχουν ανάγκη.
Από τις 19 Δεκεμβρίου 2013 και μέχρι και την 1η Ιανουαρίου 2014, όλοι έχουμε έναν παραπάνω λόγο για να ανταλλάξουμε φιλιά καθώς για κάθε ένα από αυτά η ΟΠΑΠ θα προσφέρει ένα ευρώ σε κάποιο Ορφανοτροφείο.
Κάθε φιλί θα φωτογραφίζεται και θα ανεβαίνει στο Facebook application της Εταιρίας, ενώ θα προστίθεται στον αυτόματο μετρητή που θα υπάρχει δίπλα από τα δέντρα.
Στην πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ χωρούν όλοι. Ακόμη και εκείνοι που δεν θα μπορέσουν να βρεθούν μπροστά από τα δέντρα, έχουν τη δυνατότητα - καθ' όλη τη διάρκεια της καμπάνιας- μέσα από τον υπολογιστή τους ή το κινητό τους να κάνουν like στη σελίδα facebook της ΟΠΑΠ «Δέντρο των φιλιών», και να ανεβάζουν δικές τους φωτογραφίες φιλιών με αγαπημένα τους πρόσωπα. Κάθε φωτογραφία που θα ανεβαίνει, σημαίνει ένα ακόμη ευρώ από την ΟΠΑΠ για τα Ορφανοτροφεία.
Στο «Δέντρο των φιλιών» θα είναι όλοι εκεί. Πλήθος αθλητών, ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες, βολεϊμπολίστες, αλλά και ηθοποιοί, εκπρόσωποι φορέων που έχουν ενισχυθεί οικονομικά από την ΟΠΑΠ, μέλη της team ΟΠΑΠ και της ευρύτερης οικογένειας της Εταιρίας, η οποία έχει δείξει επί σειρά ετών το ανθρώπινο πρόσωπό της ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Και φυσικά όλοι εσείς, που με τα φιλιά σας θα κάνετε το «Δέντρο των φιλιών» να μεγαλώνει μέρα με την μέρα.
Από τις 19 Δεκεμβρίου μέχρι και την 1η Ιανουαρίου 2014, κάθε φιλί μετράει!
* Τα φώτα Τα φώτα ανάβουν την Πέμπτη το απόγευμα στις 5:30 στην οδό Βουκουρεστίου στην Αθήνα και στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: