Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας

Συγκροτήθηκαν από τη FIFA τα γκρουπ από τα οποία θα προκύψουν οι όμιλοι του προσεχούς Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο 4ο γκρουπ, όπως και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες, η Ελλάδα.

Στο πρώτο γκρουπ βρίσκονται οι επικεφαλής των ομίλων με βάση το ranking Οκτωβρίου της FIFA, δηλαδή Βραζιλία, Αργεντινή, Κολομβία, Ουρουγουάη, Βέλγιο, Γερμανία, Ισπανία και Ελβετία. 

Από εκεί και πέρα οι εθνικές ομάδες είναι χωρισμένες με γεωγραφικά κριτήρια. Έτσι, στο δεύτερο βρίσκει κανείς αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα από Αφρική και Νότιο Αμερική. Πρόκειται για τις Αλγερία, Καμερούν, Ακτή Ελεφαντοστού, Γκάνα, Νιγηρία, Χίλη, Εκουαδόρ. 

Στο τρίτο βρίσκονται Αυστραλία, Ιράν, Ιαπωνία, Κορέα, Κόστα Ρίκα, Ονδούρα, Μεξικό και ΗΠΑ, ενώ στο τέταρτο είναι οι εθνικές ομάδες των ευρωπαϊκών χωρών, δηλαδή Ελλάδα, Βοσνία, Κροατία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία και Ρωσία. 

Παρατηρεί κανείς μια ανισορροπία, αφού το δεύτερο γκρουπ έχει 7 ομάδες και το τέταρτο 9. Αυτό σημαίνει πως ένα ευρωπαϊκό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατόπιν κλήρωσης θα βρεθεί στο δεύτερο γκρουπ. 

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση από την οποία θα προκύψουν και οι 8 όμιλοι, με κάθε έναν εξ αυτών να αποτελείται από μία ομάδα από κάθε όμιλο. 

Οπότε για την ώρα -και μέχρι την Παρασκευή- δεν μπορεί να… υπολογίσει η Εθνική τους αντιπάλους της αφού ενδέχεται από το τέταρτο να μετακινηθεί στο δεύτερο γκρουπ κι ενδεχομένως να βρεθεί σε όμιλο στον οποίο θα υπάρχει και άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Σίγουρα όμως (αν μείνει στο τέταρτο), θα βρει απέναντί της μία εκ των Βραζιλία, Αργεντινή, Κολομβία, Ουρουγουάη, Βέλγιο, Γερμανία, Ισπανία και Ελβετία και ακόμη μία από Αυστραλία, Ιράν, Ιαπωνία, Κορέα, Κόστα Ρίκα, Ονδούρα, Μεξικό και ΗΠΑ. 

Σε περίπτωση πάντως που τελικά η Ελλάδα βάσει κλήρωσης θα είναι εκείνη που θα μετακινηθεί στο δεύτερο γκρουπ, δεν θα μπορεί να κληρωθεί με μία εκ των Βέλγιο, Γερμανία, Ισπανία και Ελβετία ώστε να μην προκύψει όμιλος με τρεις ομάδες από την Ευρώπη. 

Μπερδευτήκατε; Υπομονή! Την Παρασκευή ξεκαθαρίζουν όλα…

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: