Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Πρωταθλήτρια κόσμου η Μπάγερν Μονάχου

Οι Βαυαροί επικράτησαν 2-0 της Καζαμπλάνκα στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων και έφτασαν τις  τρεις κατακτήσεις της... υπερκούπας.

Οταν ο Γιουπ Χάινκες αποχώρησε, έχοντας μαζέψει όλο το ασήμι που κυκλοφορούσε στην ποδοσφαιρική πιάτσα, άπαντες αναρωτήθηκαν: τι περισσότερο θα μπορούσε να προσφέρει σε αυτή τη Μπάγερν ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Καταλανός κόουτς ξεκίνησε με το παρθενικό Σούπερ Καπ Ευρώπης για οποιαδήποτε Γερμανική ομάδα, συνέχισε, ολοκληρώνοντας κάποια ρεκόρ σερί νικών (σε Μπουντεσλίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ) που είχε ξεκινήσει να θέτει ο προκάτοχος του και κλείνει το πρώτο μισό της αρχικής θητείας του με την... υπερκούπα της πρωταθλήτριας κόσμου. Δεν θα το έλεγες και άσχημο...
Αυτή τοποθετήθηκε στην τροπαιοθήκη του συλλόγου μετά το εύκολο 2-0 επί της Ράζα Καζαμπλάνκα. Στην ευκολία του πράγματος συνέβαλε τα μέγιστα (όχι πως δεν θα το έπαιρνε η Μπάγερν) το γρήγορο γκολ του Ντάντε. Μόλις στο 7' ο Βραζιλιάνος υποδέχτηκε ξεχασμένος και καλυπτόμενος την κεφαλιά ασίστ του Μπόατενγκ (μετά από κόρνερ), γύρισε και μπουμπούνισε τον Ασκρί. Το τέρμα επέφερε και την απελευθέρωση των Βαυαρών και κατ' επέκταση την πολιορκία της εστίας των Μαροκινών.
Στο 22' λοιπόν ήρθε ως φυσική ροή και το 2-0. Ο Αλάμπα έκανε πολύ ωραία ενέργεια από αριστερά και γύρισε τη μπάλα στον Τιάγκο που ερχόμενος ως τρέιλερ πλάσαρε εκτός περιοχής. Λίγο έλειψε ωστόσο, ο Νόιερ να βάλει ξανά στο ματς τη Ράζα (38'), όταν έδωσε λάθος πάσα στον Τσιμπί, ο οποίος πλάσαρε με τη μία ξυστά από το δεξί δοκάρι. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τη Μπάγερν να πλησιάζει στην καλύτερη φάση της το 3-0, αλλά ο Σακίρι (62') από μισό μέτρο και ολομόναχος, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 84' η Καζαμπλάνκα έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία να μπει έστω και αργά στο ματς, καθώς ο Νόιερ σταμάτησε σε τετ α τετ τον Μαντίμπε και στην επαναφορά ο Μετουαλί σούταρε πάνω από το δοκάρι.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε τη Μπάγερν με την τρίτη κούπα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας (σ.σ.: μαζί με το Διηπειρωτικά του 1976 και 2001) να φτάνει σε κατακτήσεις τις Πενιαρόλ, Νασιονάλ, Μπόκα Τζούνιορς, Ρεάλ και να υπολείπεται μόνο της Μίλαν (4). Το μαγικό νούμερο «τρία» πανηγύρισε όμως ατομικά και ο Πεπ Γκουαρδιόλα που σε μόλις έξι χρόνια καριέρας έπιασε στην κορυφή των προπονητικών κατακτήσεων τον Αργεντινό Κάρλος Μπιάνκι (1994 με Βέλεζ Σάρσφιλντ και 2000, 2003 με Μπόκα Τζούνιορς). Μαζί τους το γιόρτασε και η Ευρώπη που ξεπέρασε κατά ένα τρόπαιο τη Νότια Αμερική (27-26)!
Μπάγερν: Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ραφίνια, Λαμ, Τιάγκο, Κρόος (60' Χάβι Μαρτίνεθ), Σακίρι (80' Γκέτσε), Ριμπερί, Μίλερ (74' Μάντζουκιτς)
Καζαμπλάνκα: Ασκρί, Ελ Χασεμί, Μετουαλί, Καρουσί, Ουλάι, Τσιμπί (50' Μαντίμπε), Γκουεΐ, Γιαζούρ (77' Σουλεϊμανί), Χαφιντί (88' Κατσανί), Μπενλαμαλέμ, Ερακί.
www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: