Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΕUROVISION 2013 ΣΤΟ ΜΑΛΜΕ


Αύριο Τρίτη κυκλοφορεί το κουπόνι για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού που διεξάγεται στο Μάλμε της Σουηδίας(14 και 16 Μαΐου οι 2 ημιτελικοί,στο δεύτερο συμμετέχει και η Ελλάδα με KOZA MOSTRA και Αγάθωνα) και στις 18 Μαΐου ο μεγάλος τελικός.
Ποντάρετε στο νικητή του πρώτου ημιτελικού,στο νικητή του δεύτερου ημιτελικού,στο νικητή του μεγάλου τελικού και για το ποια θα είναι η θέση της Ελλάδας στον μεγάλο τελικό.
Σύμφωνα με τις αποδόσεις που έχουν βγει και με γνώμονα τι παίζουν και τα μεγάλα γραφεία στοιχημάτων σε όλο τον κόσμο, μεγάλο φαβορί δίνεται η Δανία με Ρωσία,Γερμανία και Αρμενία να ακολουθούν.
Εσύ τι θα παίξεις?Έλα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ και πόνταρε αυτό που πιστεύεις!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: