Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Το πρακτορείο ΟΠΑΠ Καραμούτας εύχεται σε φίλους,πελάτες και αναγνώστες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία!
Σήμερα σας περιμένουμε από τις 8 το πρωί μέχρι τις 16.00 το απόγευμα για να παίξουμε:
-ΛΟΤΤΟ 1.800.000€
-ΤΖΟΚΕΡ 600.000€
-ΠΡΟΤΟ 280.000€ με τις κληρώσεις να γίνονται στις 16.30
-ΚΙΝΟ (μέχρι τις 16.00 μπορούν να πονταριστούν συνεχόμενες/μελλοντικές κληρώσεις μέχρι και την Δευτέρα που θα είναι κλειστά τα πρακτορεία)
-ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με πλούσιο κουπόνι αγώνων όπου κι εδώ μέχρι τις 16.00 πρέπει να πονταριστούν όλα τα ματς του 3ημέρου μέχρι και τη Δευτέρα
-SUPER 3/EXTRA5 και με συνεχόμενες/μελλοντικές κληρώσεις μέχρι και τη Δευτέρα
-ΠΡΟΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟΥ και ΚΥΡΙΑΚΗΣ όπου και τα 2 θα κλείσουν στις 16.00
και πολλά ακόμα για πασχαλινά κέρδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: