Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ

ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ
Σταθερή στις εκτιμήσεις της για τα καθαρά κέρδη του 2013 παραμένει η διοίκηση του ΟΠΑΠ, η οποία αναμένει πως το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς θα ξεκινήσουν τα νέα παιχνίδια, ενώ θα αρχίσουν να υπάρχουν και έσοδα από τα κρατικά λαχεία. Οσον αφορά στα VLTs, η έγκριση των σχετικών κανονισμών αναμένεται εντός του καλοκαιριού και οι πρώτες αίθουσες θα λειτουργήσουν το α' τρίμηνο του 2014.
Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές αργά το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Κ. Λουρόπουλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίτευξη της εκτίμησης για καθαρά κέρδη 116 εκατ. ευρώ το 2013, όπως αυτή είχε διατυπωθεί στο τέλος Φεβρουαρίου κατά την παρουσίαση στους τότε ενδιαφερόμενους επενδυτές.
Οσον αφορά στα Κρατικά Λαχεία, ο κ. Λουρόπουλος ανέφερε ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε την απόκτησή τους από την κοινοπραξία της οποίας ηγείται ο ΟΠΑΠ και τα πρώτα έσοδα αναμένονται για το τελευταίο τρίμηνο του 2013.
Τον Σεπτέμβριο τοποθετείται ακόμη η έναρξη της ισχύος των νέων κανονισμών για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, καθώς αναμένονται οι απαραίτητες εγκρίσεις από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων. Αυτό σημαίνει ότι το φθινόπωρο θα προχωρήσει η έκδοση του στιγμιαίου λαχείου.
Για τα VLTs, ο ΟΠΑΠ βρίσκεται σε αναμονή της Κομισιόν, η απόφαση της οποίας για τον σχετικό κανονισμό έχει αναβληθεί για το τέλος Ιουνίου, όταν ο αρχικός προγραμματισμός ήταν τον Απρίλιο. Η αναβολή δεν ήταν αναμενόμενη, σύμφωνα με τον κ. Λουρόπουλο. Πάντως, η διοίκηση του ΟΠΑΠ βρίσκεται σε επαφές με τους πράκτορες, προκειμένου να δει ποιοι ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν τις σχετικές αίθουσες. Ο στόχος παραμένει πάντως για έναρξη λειτουργίας των πρώτων αιθουσών με παιγνιομηχανήματα εντός του α' τριμήνου του 2014.Οσον αφορά το διαδικτυακό στοίχημα, ο κ. Λουρόπουλος ανέφερε πως συνεχίζονται οι συζητήσεις με την GΤech, η οποία έχει κερδίσει τον σχετικό διαγωνισμό.
Παράλληλα, στα πλάνα της διοίκησης του ΟΠΑΠ είναι η υιοθέτηση μίας επιθετικότερης πολιτικής όσον αφορά τις αποδόσεις που θα ενισχύσουν τα έσοδα. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΠΑΠ ετοιμάζεται να υιοθετήσει αλλαγές στις προμήθειες των πρακτόρων, οι οποίες θα συνδέονται πλέον με την απόδοσή τους. Επίσης, στα πλάνα περιλαμβάνεται και ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα των πρακτόρων από εξειδικευμένα στελέχη ώστε να ενισχυθούν οι πωλήσεις.


 Του Δημήτρη Μαλλά
 imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: