Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Kαι νέα ειδικά στοιχήματα για το EURO 2012


Mε το καινούριο κουπόνι που θα κυκλοφορήσει σήμερα Τρίτη στα πρακτορεία ΟΠΑΠ , 2 νέα ειδικά στοιχήματα κάνουν την εμφάνιση τους για στοιχηματισμό: o πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και πόσα τέρματα θα μπουν συνολικά σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης,χωρίς να υπολογίζονται τα τέρματα που θα μπουν στις όποιες παρατάσεις θα υπάρξουν και τα πέναλτι.
Και φυσικά όλα αυτά εν αναμονή και της επίσημης ανακοίνωσης από την ΟΠΑΠ Α.Ε σχετικά με το live betting που θα ξεκινήσει για το EURO 2012 και όλες τις λεπτομέρειες επ αυτού.
Ενδεικτική είναι και μία εύστοχη αφίσα που κυκλοφόρησε σήμερα στο διαδίκτυο από συνάδελφο πράκτορα που δείχνει το Σάκη Ρουβά, που ως γνωστόν πήγε να δει τις προπονήσεις της Εθνικής ,μαζί με άλλους παίκτες της ομάδας να λένε για το live bet που ξεκινάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: